Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΟΤΩΝ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Η ΔΗΜΗΤΡΑ"

Συνάδελφοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς, μελισσοκόμοι, το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγροτών - Κτηνοτρόφων Κατερίνης "Η Δήμητρα" σας καλεί σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση του συλλόγου την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην ΕΚΑΒΗ (επάνω αίθουσα).

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Μια εβδομάδα δράσεων από την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας. Συνδυάζω – Μετακινούμαι

Δυναμικά εγκαινιάστηκε φέτος η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018 στην Κατερίνη, με μια ποδηλατοπορεία στο κέντρο της πόλης, υπό την αιγίδα της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στη μεγάλη Ποδηλατοπορεία στην Κατερίνη

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, η Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας στο πλαίσιο της ''Ημέρας χωρίς αυτοκίνητο'' διοργάνωσε μια μεγάλη Ποδηλατοπορεία στην Κατερίνη.

ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ & ΠΑΛΙΑ ΒΡΟΝΤΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ανακοίνωση για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων και υποχρεωτική απογραφή όλων των χοιροτροφικών εκμεταλλεύσεων (εντατικής, εκτατικής, οικόσιτης εκτροφής) έως τις 28/09/2018.


Έχοντας υπόψη την έξαρση κρουσμάτων Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων σε Χώρες της Ε.Ε. και με τη μετακίνηση του νοσήματος στη Βουλγαρία σε μικρή απόσταση από τα σύνορα με τη χώρα μας είναι αναγκαία η αυξημένη επαγρύπνηση όλων...

ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σχετικά με την τελευταία παράσταση στο Υπουργείο για τα ολιγομελή τμήματα

Την Παρασκευή 14/9/2018 έγινε η 3η κατά σειρά παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο παιδείας (είχαν προηγηθεί αυτές της Τετάρτης και Πέμπτης) για τα ολιγομελή τμήματα σε ΕΠΑΛ και ΓΕΛ.

ΚΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ Κ14 ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19-9-2018

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ : ΠΑΙΔΩΝ ΗΛΙΚΙΑ :2005-2006
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19-9-2018

«Αφήστε με να ζήσω» : Άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τις εκτρώσεις διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που στη σημερινή εποχή έχει λάβει έξαρση, οι εκτρώσεις, αναπτύχθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κατόπιν πρωτοβουλίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Παρουσίαση Α΄ Βοηθειών και Αφαίρεσης Κράνους σε μοτοσυκλετιστές από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Art caffe

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας βρέθηκε στο ''Art caffe'' μετά από πρόσκλησή του κ. Ζούνζουρα Κωνσταντίνου.

Συντάξεις Οκτωβρίου 2018 – Ημερομηνίες πληρωμής.


Από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 αρχίζουν να πιστώνονται οι λογαριασμοί των δικαιούχων με τα ποσά των συντάξεων για τον Οκτώβριο.

Σύλληψη για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων σε περιοχή της Πιερίας.

Σε συνέχεια χθεσινού ενημερωτικού δελτίου αναφορικά με τη σύλληψη χθες (16 Σεπτεμβρίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, 64χρονου αλλοδαπού για κλοπή τμήματος καλωδίου...

Δελτίο τύπου του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Καταγγέλλουμε με οργή και αγανάκτηση στους εργαζόμενους της Πιερίας αλλά και όλης της Ελλάδας την τραμπούκικη επίθεση και τις απειλές που δέχθηκαν η Πρόεδρος και οι σύνεδροι του Εργατικού μας Κέντρου...

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ήμερου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 2018 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετέχουν στο τριήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το οποίο οργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.

Σε εξέλιξη η παράδοση σχολικών ειδών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ενημερώνει τις διευθύνσεις των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κατερίνης, πως σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι ανάγκες τους με τα σχολικά είδη τα οποία συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις δράσεις φορέων της πόλης μας...

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.30 στο Δημαρχείο Κατερίνης...

Όποιος δεν διεκδικεί, διεκδικείται…

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Όπως έλεγαν οι αρχαίοι «ουδέν καινόν υπό τον ήλιον». Τίποτα δεν μπορεί τελικά να κρυφτεί. Και τα WikiLeaks ξεσκέπασαν πέρα για πέρα το φιάσκο των Πρεσπών. Οι Κοτζιάδες δεν διαπραγματεύτηκαν προφανώς τίποτα.

Ξέρεις πως να προστατευτείς; Ενημερωτικό έντυπο με οδηγίες αυτοπροστασίας από φυσικές καταστροφές.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, εξέδωσε νέο ενημερωτικό έντυπο με οδηγίες αυτοπροστασίας από φυσικές καταστροφές.

Ανοίγει σήμερα το κολυμβητήριο Κατερίνης.

Ανοιχτό θα είναι από σήμερα το απόγευμα το κολυμβητήριο Κατερίνης μετά από την απαραίτητη καλοκαιρινή διακοπή.
 

Δελτίου Τύπου Δημοτικής Παράταξης ΣΥΝθεση - Ομιλία Βαγγέλη Γερολιόλιου

Κατάμεστο από κόσμο το θέατρο πάρκου στο Λιτόχωρο όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου Ολύμπου έκανε και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1111 – Ο Αλφόνσος Ζ΄ στέφεται βασιλιάς της Γαλικίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΣΟΦΙΑ
ΠΙΣΤΗ
ΕΛΠΙΔΑ
ΑΓΑΠΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2018