Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη κατάμεστη αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η 30η εκδήλωση της Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού...

Ο Γιώργος Οικονομίδης (Pieria.tv) στην "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ακούστε την εκπομπή η "ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM με τον Μιχάλη Κανταρτζή (7/2/2019). Στο στούντιο ο δημοσιογράφος Γιώργος Οικονομίδης από το Pieria.tv.

Νότης Μαριάς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Έπεσε η αυλαία της α΄ φάσης για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου Πιερίας - Συνεχίζει να εκπροσωπεί το πιερικό ποδόσφαιρο η ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Πιερίας, αφού κατέλαβε επάξια τη δεύτερη θέση με διαφορά.

Τσικνοπέμπτη με τους συνταξιούχους ΟΑΕΕ

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση στη Βέροια τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στις 13.00, στη Βέροια...

(Φωτο & Βίντεο) Παρουσίαση υπόθεσης εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούταν στην παραχάραξη χαρτονομισμάτων

Δηλώσεις του Προϊσταμένου του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων και Δημόσιων Σχέσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας Αστυνόμου Β’ Τάνου Πέτρου:

Αναβολή στην δίκη των 9 κατηγορουμένων για τα επεισόδια της Κατερίνης

Νέα αναβολή δόθηκε πριν από λίγο για τους κατηγορούμενους των επεισοδίων που έγιναν στην Κατερίνη την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 μετά την πορεία διαμαρτυρίας για την "Συμφωνία των Πρεσπών".


ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ

Δήμος Κατερίνης – Ο.Π.Π.Α.Π.: παιδικοί σταθμοί - εμβόλια & εποχικές ιώσεις στο επίκεντρο ενημερωτικών ομιλιών

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Εμβόλια: Παρανοήσεις και πραγματικότητα» για το προσωπικό, τους γονείς των φιλοξενούμενων παιδιών, με έμφαση στην πρόληψη και αντιμετώπιση των εποχικών ιώσεων, υλοποιεί ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης στους παιδικούς σταθμούς ευθύνης του.

Η νεολαία της Κατερίνης για την Μακεδονία. (ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ακούστε την εκπομπή " Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM. Μιλάνε οι νέοι και οι νέες που διοργάνωσαν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία το Σάββατο 2/2/2019 στην Κατερίνη.

Με άποψη: Οι συνέπειες, θα είναι απρόβλεπτες...

Γράφει ο Ηλίας Χρυσικός*

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από το να ξεχνάς την ιστορία σου και να ΜΗΝ έχεις μνήμη.

Και εμείς στην Ελλάδα, αρχίζουμε να έχουμε το σύμπτωμα της ιστορικής λήθης...

Ένας χρόνος χωρίς τον Δημήτρη Κυριακού

Ένας χρόνος έχει περάσει από την απώλεια του Δημήτρη Κυριακού.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

962 - Ο αυτοκράτορας Όθων Α΄ της Γερμανίας και ο Πάπας Ιωάννης ΙΒ΄ συνυπογράφουν το Diploma Ottonianum, αναγνωρίζοντας τον Ιωάννη ως κυβερνήτη της Ρώμης.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΑΚΥΛΑΣ
➤ ΠΡΙΣΚΙΛΛΑ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2019