Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ) - Χειροκροτήματα ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό προσωπικό της χώρας που μάχεται κατά της πανδημίας - ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Αναστολή λειτουργίας επιλεγμένων δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στο πλαίσιο περιορισμού άσκοπων μετακινήσεων και αποφυγής συνωστισμού, από αύριο, Δευτέρα (16/03), αναστέλλει προσωρινά – και μέχρι νεοτέρας- την κυκλοφορία επιλεγμένων δρομολογίων, ως ακολούθως:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Γνωστοποιείται στους δημότες του δήμου μας ότι στο πλαίσιο προστασίας από τον κορωνοϊό COVID-19, πλέον των ήδη ανακοινωθέντων, θα εφαρμοσθούν και τα κατωτέρω μέτρα:

Διαδικτυακό κάλεσμα αλληλεγγύης και ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό προσωπικό που δίνει την μεγάλη μάχη με την πανδημία

Τις τελευταίες ώρες μέσω των κοινωνικών δικτύων (facebook, twitter, κ.α.) διαδίδεται αστραπιαία ένα διαδικτυακό κάλεσμα αλληλεγγύης και ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό προσωπικό που δίνει την μεγάλη μάχη με την πανδημία.

Ενημέρωση για τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου Πύδνας-Κολινδρού στο πλαίσιο προστασίας από τον κορονοϊό

Γνωστοποιείται στους δημότες του δήμου Πύδνας-Κολινδρού ότι στο πλαίσιο προστασίας από τον Κορονοϊό COVID-19, πλέον των ήδη κοινοποιηθέντων, θα εφαρμοσθούν και τα κατωτέρω μέτρα:
  

Ο ουρανός της Κατερίνης χθες (Σαββάτο 14 ‎Μαρτίου ‎2020, ‏‎10:30:55 π.μ.)

«H ασημαντότητα του ανθρώπου»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Ο χαρακτηρισμός του τραγικού ποιητή Σοφοκλή «πολλά τα δεινά και ουδέν ανθρώπου δεινότερον πέλει» [δεν υπάρχει τίποτε πιο φοβερότερο από τον άνθρωπο]...

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊο

Συνολικά από την Πέμπτη 12 Μαρτίου έχουν βεβαιωθεί (91) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (96) άτομα σε όλη την επικράτεια.

O Viva 88,3 αναστέλλει τις ραδιοφωνικές του εκπομπές

Αγαπητοί ακροατές, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και για την προστασία όλων μας ο Viva 88,3 κρίνει ότι οφείλει να συμβάλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της πανδημίας.

ΣΤΕΡΝΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΔΑ

γράφει ο Μενέλαος Τερζόπουλος*

Έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ο αγαπητός μας φίλος Γιάννης Πόδας, γνωστός στους κοινωνικούς κύκλους της Κατερίνης. Ως επαγγελματίας ξεκινά με το ωραίο του ζαχαροπλαστείο και στην συνέχεια με την εμπορία αυτοκινήτων.

Ανακοινώσεις Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας για τον κορονοϊό

Το γραφείο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας θα παραμείνει κλειστό μέχρι 31/3/2020...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

44 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρ, δικτάτορας της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας, δολοφονείται από τον Μάρκο Ιούνιο Βρούτο, τον Γάιο Κάσσιο Λογγίνο και άλλους Ρωμαίους συγκλητικούς.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΑΓΑΠΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 15 Μαρτίου 2020