Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι παρόντες σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης!

Παρά το εορτάσιμο της ημέρας και παρά τις προβλέψεις μας για μικρή συμμετοχή, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης ήταν πλήρης με όλους τους δημοτικούς συμβούλους να είναι στις θέσεις τους. Μόνο δύο σύμβουλοι απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους.


Μια από εδώ, μια από εκεί το παραβάν για την ψηφοφορία...

Άλλαζαν θέση οι υπάλληλοι του Δήμου Κατερίνης στο παραβάν που θα στηνόταν για την ψηφοφορία για τον Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης.
Τελικά μετά από λίγο αποφάσισαν που θα τοποθετηθεί!


 


Και ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζήσης Ζάννας σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο ΚατερίνηςΔήμαρχος Κατερίνης: Αυτός ο...Σύλλογος πρέπει κάποια στιγμή να φύγει!!!Ο συνδυασμός "Νέα Εποχή" με επικεφαλής τον κύριο Νίκο Μακρίδη έφεραν πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο σε προ ημερησίας διάταξης το θέμα των γραφείων της Ένωσης Γονέων εδώ.

Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κατερίνης κύριος Σάββας Χιονίδης, ο οποίος είπε ότι...δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο θέμα.

Είπε ότι το θέμα το διακίνησε κάποιος που δεν τον ξέρει προσωπικά (εννοεί τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Προέδρο της ΕΛΜΕ Πιερίας ).

Είπε ότι τα γραφεία παραχωρήθηκαν δωρεάν σε αυτόν τον Σύλλογο (εννοεί την Ένωση Γονέων!) για λίγο διάστημα (η Ένωση Γονέων βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο το λιγότερο δέκα χρόνια από ότι γνωρίζουμε.. ) και ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να φύγουν!!! 

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο τρόπος που αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης για την Ένωση Γονέων Κατερίνης, αποκαλώντας την...ένας σύλλογος!

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κατερίνης για όσα ακούστηκαν σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. 

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Πιστεύουμε ότι με όλα όσα ακούσαμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, υποβαθμίζεται ο θεσμικός ρόλος της Ένωσης, ενώ θα έπρεπε να βοηθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τον Δήμο Κατερίνης.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" Θα συνεχίσει την έρευνα της για αυτό το σοβαρό θέμα και τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Σε λίγο ρεπορτάζ για αυτά που είπε ο Δήμαρχος Κατερίνης για την Ένωση Γονέων!

Μην το χάσετε θα συζητηθεί!

Απόκριες 2015 στην Σητεία Κρήτης!Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα...


Παρότι Καθαρή Δευτέρα σήμερα η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" θα βρίσκεται το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης να σας ενημερώσει για το πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι ήτανε παρόντες, και να βγάλει και καμμία φωτογραφία!
Αντε την επόμενη φορά να συνεδριάσουν στον Δήμο Κατερίνης την...Κυριακή του Πάσχα!

Πέταγμα χαρταετού στις Καλύβες Γερακινής.

Ευχαριστούμε τον φίλο της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" που μας έστειλε τις φωτογραφίες!


ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ 18/2/2015Πολύ ενδιαφέρον έχει η συνέντευξη που έδωσε στην Δίον Τηλεόραση ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης
Αλέξανδρος Γιουμίδης...


Για να δούμε τι είπε...

"ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ"
 "ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Μάλλον ξεχνάει ότι πριν από τέσσερα χρόνια του το είχε αναφέρει ο Αντιπρόεδρος τότε της Ένωσης Γονέων και είχε δεσμευτεί ότι θα το διορθώσει το πρόβλημα..Σίγουρα δεν τον κατηγορούμε που έχει ασθενής μνήμη. Θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας..


"ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΧΝΙΤΗ"
"ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Έστειλε τεχνίτη αφού δημοσιοποιήθηκε το θέμα στα κανάλια και στις εφημερίδες...

"ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΒΛΑΒΗ"
"ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Πράγματι στην πόλη μας έχουμε να δούμε καλό καιρό εδώ και πολλά χρόνια!

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας....

Έτσι στήνονται οι πεζόδρομοι στο εξωτερικό σε "δευτερόλεπτα"