Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Δήμαρχος Κατερίνης: Αυτός ο...Σύλλογος πρέπει κάποια στιγμή να φύγει!!!Ο συνδυασμός "Νέα Εποχή" με επικεφαλής τον κύριο Νίκο Μακρίδη έφεραν πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο σε προ ημερησίας διάταξης το θέμα των γραφείων της Ένωσης Γονέων εδώ.

Τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κατερίνης κύριος Σάββας Χιονίδης, ο οποίος είπε ότι...δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο θέμα.

Είπε ότι το θέμα το διακίνησε κάποιος που δεν τον ξέρει προσωπικά (εννοεί τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Προέδρο της ΕΛΜΕ Πιερίας ).

Είπε ότι τα γραφεία παραχωρήθηκαν δωρεάν σε αυτόν τον Σύλλογο (εννοεί την Ένωση Γονέων!) για λίγο διάστημα (η Ένωση Γονέων βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο το λιγότερο δέκα χρόνια από ότι γνωρίζουμε.. ) και ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να φύγουν!!! 

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ο τρόπος που αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης για την Ένωση Γονέων Κατερίνης, αποκαλώντας την...ένας σύλλογος!

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κατερίνης για όσα ακούστηκαν σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. 

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ": Πιστεύουμε ότι με όλα όσα ακούσαμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, υποβαθμίζεται ο θεσμικός ρόλος της Ένωσης, ενώ θα έπρεπε να βοηθηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τον Δήμο Κατερίνης.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" Θα συνεχίσει την έρευνα της για αυτό το σοβαρό θέμα και τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις.