Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

«Πρώην ή τέως, ομότιμος ή επίτιμος ..»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Οι μικρές αυτές λέξεις που χρησιμοποιούνται για να προσδιορίσουν την ιδιότητα ή την θέση κάποιου προσώπου που κατείχε στο παρελθόν συγχέονται συχνά ως προς την ακριβή σημασία τους.

Πιερικός Αρχέλαος - Ίκαρος Γιαννιτσών: 69-22

Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 69-22 των Ίκαρων Γιαννιτσών, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας Δημήτριος Βικέλας, σε αγώνα για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΚΣΕΜ.

Συγχαρητήριο Μήνυμα ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Πιερίας

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια...

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής

Μια ανοικτή γιορτή, η οποία έφερε κοντά χορευτές και συγκροτήματα από ολόκληρο τον κόσμο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 04 Ιουνίου στους Νέους Πόρους Πιερίας.

Γράφει ο Χρήστος Γκουγκουρέλας : Η τελευταία θεσμική εκτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Αν κάποιος νόμιζε ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ τα έχουμε δει όλα, μάλλον έσφαλε. Και τούτο διότι ο πρόσφατος διορισμός από το Υπουργικό Συμβούλιο νέας Προέδρου και νέας Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου...

Συγχαρητήρια Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας σε Εκλεγμένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας συγχαίρει τους και τις:

Σύλληψη για κλοπή στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (7 Ιουνίου 2019) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας...

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Πιερία, σύμφωνα με την εκτίμηση του Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm


Σύμφωνα με την εκτίμηση της διεύθυνσης του Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm, οι υποψήφιοι βουλευτές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Ν. Πιερίας είναι οι εξής:

Δελτίο Τύπου για σύμπραξη ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ και κοινή κάθοδο στις εκλογές

Ο πρόεδρος του ENIAIOY ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ), κ. Δημήτρης Καζάκης, και ο πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΑΚΚΕΛ), κ. Βάκης Τσιομπανίδης, συμφώνησαν στη σύμπραξη των δυνάμεών τους και ανακοίνωσαν κοινή κάθοδο στις εθνικές εκλογές.

5o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης - Θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης!!!

Το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τους μαθητές και μαθήτριες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, στο θέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης...

Ακούστε σήμερα εκτάκτως την εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm 10:00 - 11:00 το πρωί.


Ακούστε σήμερα εκτάκτως την εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm 10:00 - 11:00 το πρωί.

Εκδήλωση για το τέλος της πολιτιστικής χρονιάς από τις Κόρες Πιερίων, οι Κατερινιώτισσες!

Η πρώτη ολοκληρωμένη πολιτιστική χρονιά του Συλλόγου μας φθάνει στο τέλος της. Την Κυριακή 23/06/2019 στις 18:30, στην έδρα του Συλλόγου, Ηφαίστου 5-7 προγραμματίσαμε μια όμορφη γιορτή για τα μέλη του συλλόγου μας.

32ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΚΛΕ 1η Μέρα Παρασκευή

Ξεκίνησε χθες Παρασκευή το 32ο Συνέδριο Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος στην πόλη μας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

218 - Μάχη της Αντιοχείας: Με την υποστήριξη των λεγεώνων του, ο Ηλιογάβαλος νικά τις δυνάμεις του αυτοκράτορα Μακρίνου.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΝΑΥΚΡΑΤΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 8 Ιουνίου 2019