Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ο Αμαζόνιος δεν είναι μακριά , βρίσκετε εδώ δίπλα μας μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης .

Ο Αμαζόνιος δεν είναι μακριά , βρίσκετε εδώ δίπλα μας μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης .Ο Αμαζόνιος δεν είναι μακριά , βρίσκετε εδώ δίπλα μας μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης .
Του Αλχαζίδη Αναστάσιου.
Επειδή εδώ και μερικά χρόνια από τότε που γίναμε Δήμος Κατερίνης και οι εικόνες σαν και αυτές υπάρχουν κάθε χρόνο και είναι διαχρονικές χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός υπεύθυνου ( ανεύθυνου ) και τα χωριά μας δηλαδή τα δημοτικά διαμερίσματα του πρώην " Δήμου Κορινού " αφέθηκαν στην τύχη η μάλλον στην " δυστυχία τους " και στην καλή προαίρεση κάποιον τοπικών προέδρων η την εθελοντική εργασία κάποιον κατοίκων που πολλές φορές βάζουν ακόμα τα δικά τους μηχανήματα και τα καύσιμα από την τσέπη τους νομίζω πως αξίζει αυτά να ακούγονται και να λέγονται .

48ωρες απεργίες σε όλα τα ΜΜΕ


Η ΠΟΕΣΥ αποφάσισε την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων διαρκείας ως εξής:
• Την προκήρυξη 48ωρης απεργίας στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ, καθώς και στη  ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα γραφεία Τύπου, από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4.
• Σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΒ ΕΒΕ ΤΗΣ ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Εκδήλωση που οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Βάσης των Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του Κ.Κ.Ε. στις 20 Απριλίου , ημέρα Τετάρτη, στις 7:00 ώρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο Επιμελητήριο Πιερίας, με θέμα : «Παρουσίαση των θέσεων του Κ.Κ.Ε. γιά τους Ε.Β.Ε..» με ομιλήτρια την σ. Ράνια Καπετάνγιώργη, Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 20-04-2016 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό γήπεδο ΜΥΛΑΥΛΑΚΟΥ (Ατρομήτου Κατερίνης) θα διεξαχθεί αγώνας κατάταξης μεταξύ των ομάδων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Σβορώνου – «ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ» Κ. Αγιάννη της 6ης θέσης του πρωταθλήματος της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας που οδηγεί σε αγώνες Play-Off ανόδου.
Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου
Ο Πρόεδρος
Ηρακλής Δασιόπουλος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


 Φίλες και Φίλοι, 
Από καρδιάς εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στις εκλογές υπευθύνων θεματικών τομέων.
Συγχαίρω όλους-ες  τους-τις εκλεγέντες έναν προς έναν ξεχωριστά, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας, τους  προέδρους ΔΗΜ.Τ.Ο., τα μέλη ΔΗΜ.Τ.Ε., τους αντιπροσώπους σύνεδρους, τους υπεύθυνους θεματικών τομέων της ΝΟΔΕ Πιερίας και τους εύχομαι όλους καλή δύναμη.

Στρατιωτικά ελικόπτερα σήμερα το πρωί στον ουρανό της Κατερίνης

Στρατιωτικά ελικόπτερα σήμερα το πρωί στον ουρανό της Κατερίνης

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης πιο φιλικό στο περιβάλλον και στα παιδιά

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης πιο φιλικό στο περιβάλλον και στα παιδιά

Την πρόσοψη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, κοσμεί από σήμερα καλαίσθητη πινακίδα-πίνακας με την επωνυμία της σχολικής μονάδας, δημιουργία του εκπαιδευτικού-ζωγράφου Θωμά Σακελλαρίου, ο οποίος προσφέρθηκε να φιλοτεχνήσει το έργο και να το προσφέρει στο σχολείο (σε αντικατάσταση της προηγούμενης πινακίδας που είχε στραβώσει η λαμαρίνα).

Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στα Playzone 5x5 από τη Χριστιανική Εκκλησία Αντβεντιστών

Γιορτή για τα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» στα Playzone 5x5 από τη Χριστιανική Εκκλησία Αντβεντιστών

Την περασμένη Κυριακή 17/4 έλαβε χώρα μια πολύ όμορφη γιορτούλα για τα παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
Η γιορτή έλαβε χώρα στον αθλητικό χώρο του  PLayzone 5x5 και ήταν μια έμπρακτη εκδήλωση αγάπης της Χριστιανικής Εκκλησίας Αντβεντιστών έβδομης μέρας για τα παιδιά του συλλόγου. Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μητέρες τους είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να παίξουν, να περάσουν όμορφες στιγμές.

Συγχαρητήριο μήνυμα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγινιακού

Συγχαρητήρια στη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Αιγιακού για την επάξια άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Εύχομαι εξίσου καλή πορεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα και το Πιερικό ποδόσφαιρο.
Κώστας Κουκοδήμος
Βουλευτής Ν.Πιερίας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Διεξήχθηκαν και κατά τη φετινή Μεγάλη Τεσσαρακοστή οι ομιλίες Αγιορειτών και άλλων διακεκριμένων κληρικών στην Κατερίνη.

•        Την Α΄ Κυριακή των Νηστειών 20 Μαρτίου : Αρχιμ. Χρυσόστομος Μαϊδώνης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, με θέμα «Όπου υπάρχουν Άγιοι δεν υπάρχουν αιρετικοί. Η περίπτωση του Οσίου Παϊσίου Αγιορείτου».

ΛΑΕ Πιερίας - Επίσκεψη στον προσφυγικό καταυλισμό της Χράνης


Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας μεταξύ αυτών οι π. Βουλευτές Πιερίας και Βοιωτίας, Ζήσης Ζάννας και Γιάννης Σταθάς, ο συντονιστής της ΛΑΕ Πιερίας, Νίκος Παντελιάδης και μέλη της ΛΑΕ Πιερίας, επισκέφθηκε τον προσφυγικό καταυλισμό της Χράνης ώστε να ενημερωθεί για την λειτουργία και τα προβλήματα του Κέντρου. Η αντιπροσωπεία συνομίλησε με τους υπεύθυνους του Κέντρου, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης καθώς και με πρόσφυγες.

Συγχαρητήρια δήλωση του βουλευτή Πιερίας της Ν.Δ. Κώστα Κουκοδήμου για το πέρας των εσωκομματικών διαδικασιών ανασυγκρότησης


Με το πέρας των διαδικασιών ανασυγκρότησης των τοπικών οργανώσεων και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Πιερίας, συγχαίρω θερμά για την εκλογή τους τον νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη αλλά και τους συνυποψηφίους του Νικόλαο Τσιαμπέρα και Χαράλαμπο Μπρουσκέλη για τον καλό τους αγώνα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ελευθεριάδης και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας συγχαίρουν ολόθερμα τα σωματεία:
•        Α.Ε. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. Πόρων για την άνοδό στην Α’  ερασιτεχνική κατηγορία ως πρωταθλήτρια ομάδα.
•        ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. Κεραμιδίου για την άνοδό στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.
•        ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ για την άνοδό στη Β’  κατηγορία γυναικών ως πρωταθλήτρια ομάδα του 3ου ομίλου και εύχονται πάντα επιτυχίες
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γ. Γραμματέας
Δημήτριος Ελευθεριάδης            Κωνσταντίνος Πολυχρόνης

Τρέιλερ της μουσικοθεατρικής παράστασης "ο Αρχοντοχωριάτης" από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Τρέιλερ της μουσικοθεατρικής παράστασης "ο Αρχοντοχωριάτης" από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Δείτε το τρέιλερ της μουσικοθεατρικής παράστασης "ο Αρχοντοχωριάτης" του Μολιέρου που θα παρουσιαστεί από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης σήμερα στις 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου - 5ου ΓΕΛ. Κατερίνης,

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου


Σας καλούμε σε τακτικής συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 20 Απριλίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:45 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα:

Olympus Mountain Activities- Εντυπωσεις ορειβατικής Δραστηριοτητας


Την 17 Απρ 2016 ήμασταν εκεί όπου η ομορφιά του τοπίου ξεπερνά κάθε ανθρώπινη σκέψη. Πολλές φορές  συναντάμε στα Μ.Μ.Ε τοπία τόσο μαγικά που κοιτάζοντας λίγο καλύτερα  βλέπεις την  λεζάντα από κάτω να  υπογραμμίζει σχεδόν τον ίδιο κάθε φορά προορισμό: ΟΛΥΜΠΟΣ  πανέμορφος, γοητευτικός και απρόβλεπτος, πότε γαλήνιος και πότε ανταριασμένος.  

5ο ΓΕΛ - ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

5ο ΓΕΛ - ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Φάσεις,γκόλ και η συνεντευξη τύπου ΠΥΔΝΑ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ


Η Κ.Ο.Β  Επαγγελματιών –Βιοτεχνών-Εμπόρων της Τ.Ε. Πιερίας οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Παρουσίαση των θέσεων του Κ.Κ.Ε. για τους Ε.Β.Ε. » την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο Επιμελητήριο Πιερίας με ομιλήτρια την Ράνια Καπετανγίωργη,  Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

Πιερικός Αρχέλαος - ΓΣΛ 66 - 55. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


H ανδρική ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου επικράτησε με 66-65 σε συγκλονιστικό παιχνίδι για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας.
Γνωρίζοντας τη δυσκολία του παιχνιδιού λόγω της ποιότητας του αντιπάλου οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου παρουσιάστηκαν στο παρκέ ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι.Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το οποίο κρίθηκε με σουτ τριών πόντων του Πρόδρομου Ζησόπουλου 12,7 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη έπειτα από ασίστ του Γιώργου Ασημάκη.