Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Στο Λιτόχωρο το Τοπικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Παγκρατίου Αθλήματος την Κυριακή 3/04/2022

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιτοχώρου "Πύρρος Δήμας" θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 το Τοπικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Παγκρατίου Αθλήματος...

Τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού δίδαξαν ποδόσφαιρο στον Πιερικό...

Ένας κακός Πιερικός ηττήθηκε δίκαια από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β΄ με σκορ 3-0 για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β΄ κατηγορίας.

Το θέμα δεν είναι η παράταση, αλλά η κατάργηση τους...

Αναθάρρησαν αρκετοί με την είδηση ότι η Ε.Ε. "υποχρεώνει" την πατρίδα μας να επεκτείνει την χρονική ισχύ των πιστοποιητικών νόσησης και εμβολιασμού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δ.Α. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΗΜΑ

Μετά την απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ με την οποία κρίθηκα διατηρητέος στο βαθμό του Ταξίαρχου και την επανατοποθέτησή μου ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας...

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΜΕΙΚΤΗ)

Τακτική μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη στις 6 Απριλίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «3η Εικονική Διακρατική Δραστηριότητα (virtualmobility) Σχεδίου Σχολικών Ανταλλαγών ERASMUS+»

Στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης από τις 29 έως και τις 31 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε εικονικά (virtualmobility) η 3η κινητικότητα του προγράμματος Erasmus+ Δράση KA229 - Στρατηγικές Συμπράξεις στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης με τίτλο:

Περιμένουν τον Πρωθυπουργό... (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμαρτυρία υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας έξω από το Βελλίδειο στην Θεσσαλονίκη όπου γίνεται το προσυνέδριο της ΝΔ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 2α Απριλίου είναι η 92η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (93η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 273 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ανεβαίνει περισσότερο η θερμοκρασία σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 2 Απριλίου 2022