Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Περισσότεροι από 20.000 αλλοδαποί που ήρθαν παράνομα στη χώρα μας θα θα μετακινηθούν σε 10 Περιφέρειες της ενδοχώρας.

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην Βουλή των Ελλήνων ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως και τα παρακάτω:

Σημεία "παγίδες" στους δρόμους της Κατερίνης.

Σχεδόν σε όλη τη πόλη συναντάς καθημερινά, σημεία "παγίδες", όπου πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Ατέλειες, λακκούβες, σπασμένα κολονάκια, κατεστραμμένα σαμαράκια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Μεγάλη επισκεψιμότητα και ενδιαφέρον στο περίπτερο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους στην 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ

Η 10η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας έκλεισε τις πύλες της και η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος έδωσε για ακόμη μια χρονιά βροντερό παρών στην μεγαλύτερη συνάντηση του επιχειρηματικού κόσμου της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝAΞΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΑΓΙΟ ΦΩΤΙΟ"

Και επίσημα "αποικία" των ΗΠΑ η Ελλάδα...


Μια κάκιστη συμφωνία υπέγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ με τις ΗΠΑ. Μια συμφωνία που δίνει "γη και ύδωρ" στους Αμερικανούς και δεν προσφέρει κάτι το ουσιαστικό για την πατρίδα μας...

Ανακοίνωση για την αμυντική συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας και την επίσκεψη Μάικ Πομπέο

Στο πλαίσιο της περιοδείας... επιθεώρησης των προτεκτοράτων των ΗΠΑ, ο Αμερικανός ΥπΕξ, Μάικ Πομπέο, επισκέπτεται και τη χώρα μας, όπου έγινε δεκτός μετά βαΐων και κλάδων!

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/10/19

Εκπαίδευση και εθνική ταυτότητα. Εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Την Δευτέρα που μας έρχεται εκδήλωση στον χώρο του Άρδην, για την ελληνική εκπαίδευση, και την εθνική ταυτότητα μέσα σε αυτήν.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (4 Σεπτεμβρίου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

456 - Οι Βησιγότθοι υπό τον βασιλιά Θεοδώριχο Β΄, ενεργώντας με εντολή του Ρωμαίου αυτοκράτορα Άβιτου, εισβάλλουν στην Ιβηρική χερσόνησο με έναν στρατό Βουργουνδών, Φράγκων και Γότθων.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ
ΧΑΡΙΤΙΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 5 Οκτωβρίου 2019