Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Επαφές και συναντήσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας "ΟΛΥΜΠΟΣ"

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πιερίας «ΟΛΥΜΠΟΣ» αποτελούμενη από την κα. Ζωή Κοΐδου ,πρόεδρο και την κα. Νίκη Γιάνναρου- Κουκιώτη , υπεύθυνη μελών Νότιας Πιερίας...

Από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και πάει λέγοντας...

Δεν χτυπάει το τηλέφωνο για τους 21 σχολικούς τροχονόμους της Κατερίνης και όσο περνάει ο καιρός τα συναισθήματα εναλλάσσονται από το ζεστό στο κρύο και αντίστροφα.

Έκθεση ξύλινων ομοιωμάτων πλοίων στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου

Το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου θα πραγματοποιήσει έκθεση ξύλινων ομοιωμάτων πλοίων του μικροναυπηγού κύριου Μάρα Δημήτρη από 20 Ιουλίου 2020 έως και 30 Αυγούστου 2020.

Αναβάλλεται ο τελικός κυπέλλου ποδοσφαίρου

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. απεδέχθη σήμερα την ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων και αποφάσισε την αναβολή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 που είχε προγραμματισθεί για τις 26 Ιουλίου 2020.

Τελικά η μουσική ενώνει ή διχάζει;

Η γνωστή τραγουδίστρια (αλβανικής καταγωγής) Dua Lipa, δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα ένα χάρτη της Αλβανίας που περιλαμβάνει τμήματα της Ελλάδας, όπως την Θεσπρωτία και την Κέρκυρα.


ΚΚΕ: Δελτίο Τύπου από τη συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής κλιμακίου του
Κόμματος, συναντήθηκε, στο Στόμιο, με τον Πρόεδρο, τον ΓΓ και τον
αναπληρωτή ΓΓ, Β. Μαυρίδη, Ν. Γκούσκο και Δ. Γερογιάννη αντίστοιχα της
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

North Area Beach Volleyball Circuit Junior - Αθλητικό τριήμερο στην Κατερίνη

Από Παρασκευή έως και Κυριακή (17-19/7), στην Παραλία Κατερίνης, διεξήχθη το πανελλήνιο τουρνουά North Area Beach Volleyball Circuit Junior σε συνεργασία με τον ΑΙΟΛΟ Κατερίνης.

"Ημέρα ειρήνης και ελευθερίας" η εισβολή στην Κύπρο για τους Τούρκους...

Έτσι χαρακτηρίζει την εισβολή και την κατοχή της Κύπρου ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών. Με αυτούς συνομιλούμε για συνδιαχείριση στο Αιγαίο;

Στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ο Ναζλίδης

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του γηγενή ποδοσφαιριστή ΚΩΣΤΑ ΝΑΖΛΙΔΗ από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η διοίκηση τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στη νέα του θητεία στην ομάδα μας.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

911 - Ο Ρόλλο της Νορμανδίας πολιορκεί την πόλη Σαρτρ στη Γαλλία.

Γιορτάζουν σήμερα:


Ο καιρός σήμερα στη Κατερίνη

Ηλιοφάνεια προβλέπεται σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 20 Ιουλίου 2020