Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Από την αισιοδοξία στην απαισιοδοξία και πάει λέγοντας...

Δεν χτυπάει το τηλέφωνο για τους 21 σχολικούς τροχονόμους της Κατερίνης και όσο περνάει ο καιρός τα συναισθήματα εναλλάσσονται από το ζεστό στο κρύο και αντίστροφα.


Από τις διαβεβαιώσεις, στα δεν ξέρω, μπορεί ίσως, να δούμε, η ουσία είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν απλήρωτοι. Την μια μέρα τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, την επόμενη μέρα απαισιόδοξα.

Λες και πρόκειται για την "αγορά του αιώνα" και ψάχνουν να βρουν χρήματα, χρήματα όμως για... άλλες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετά και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έκαναν κάτι για αυτό το θέμα οι βουλευτές και οι βουλευτίνες της πόλης μας, με εξαίρεση τον κ. Φώντα Μπαραλιάκο της ΝΔ (για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, που και δέχτηκε τους σχολικούς τροχονόμους και έκανε κάποιες προσπάθειες), οι υπόλοιποι τι ενέργειες έκαναν για να πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι; Τέσσερις βουλευτές δεν έχει η Πιερία; Δεν γνωρίζουν το πρόβλημα;

Καλά θα ήταν να μας πληροφορήσουν αν έχουν κάνει κάποιες ενέργειες και ποιες είναι αυτές για να ενημερώσουμε και εμείς τον κόσμο.


* Φυσικά και δεν ξεχνάμε τον βουλευτή του ΚΚΕ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Δελή που έκανε και ερώτηση στην βουλή για τους σχολικούς τροχονόμους. Βουλευτής από άλλο νομό...

* Φωτογραφία από dadaworks από το Pixabay