Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

5o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης - Ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Ο διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης ευχαριστούν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου...

"Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα"

Στις 30/9/2019 μετά από δικό μας αίτημα ο σύλλογός μας βρέθηκε σε συνάντηση με την νέα δημοτική αρχή της Κατερίνης.

ΚΥΠΡΟΣ- ΕΛΛΑΔΑ 18-31 για τα προκριματικά του παγκοσμίου του 2021 η Εθνική Ανδρών χάντμπολ.

Με το… δεξί στα προκριματικά του παγκοσμίου του 2021 η Εθνική Ανδρών.

Εναέριοι εμβολιασμοί κατά της λύσσας στην Πιερία.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 28/10/2019 ΕΩΣ ΚΑΙ 18/11/2019 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΪΟΠΛΟΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου οι αθλητές του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συμμετείχαν σε αγώνες του Ν.Ο.Θ.

«Παράβαση της εβδομάδας». 5η η Πιερία σε παραβάσεις ταχύτητας και οδήγησης υπό την επίδραση οινοπνεύματος...

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων.

Βιωματικό Εργαστήριο στο 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Τρίτη 22-10-2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σε νέα διαμορφωμένη αίθουσα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης, Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα «Η δυναμική της Ομάδας.

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας...

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου...

Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δασοπροστασία.

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με εντολή του Υπουργού κ. Χατζηδάκη συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μεταξύ του Δρ. Κωνσταντίνου Αραβώση – Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων και εκπροσώπων των εργαζομένων στην αντιπυρική προστασία δασών.

«Ο τουρκικός επεκτατισμός και το μέλλον του Ελληνισμού». Εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη.

Εκδήλωση διοργανώνει την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 το Άρδην στην Θεσσαλονίκη, με θέμα «Ο τουρκικός επεκτατισμός και το μέλλον του Ελληνισμού».

212.000 ευρώ... θα μας κοστίσουν τα Χριστούγεννα φέτος στον Δήμο Κατερίνης.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στην διαύγεια, 212.000 ευρώ προβλέπεται να είναι ο προϋπολογισμός για την διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Κατερίνης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ με ξύλα που ξεβράζει η θάλασσα

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π): «Θαλάσσης Θαύματα» από τον Ιωάννη Α. Παπαδόπουλο στην Αστική Σχολή.

Σχέδιο άμεσης ενίσχυσης του ΕΚΑΒ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου του ΕΚΑΒ κου Παπαευσταθίου Νίκου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κο Τζιτζικώστα Απόστολο...

Επετειακή συναυλία «ΚΑΤΑΧΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019 η Χορωδία της Εταιρείας Πιερικών Μελετών «Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης» στο πλαίσιο των εορταστικών επετειακών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό της Κατερίνης...

20η Συνάντηση Φιλαρμονικών Χορωδιών στην Μεθώνη Πιερίας

Η Φιλαρμονική και η Χορωδία Μακρυγιάλου γιορτάζουν τα 20 χρόνια της έντονης και δημιουργικής πορείας τους, αλλά επιπρόσθετα και τις 20 συναντήσεις Ορχηστρών και χορωδιών που έχουν οργανώσει!

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

42 π.Χ. - Μάχη των Φιλίππων: Ο Μάρκος Αντώνιος και ο Οκταβιανός νικούν το στρατό του Βρούτου. Ο Βρούτος αυτοκτονεί.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΙΑΚΩΒΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 23 Οκτωβρίου 2019