Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΪΟΠΛΟΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου οι αθλητές του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συμμετείχαν σε αγώνες του Ν.Ο.Θ.


Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. κατέβασε αποστολή 22 αθλητών και έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του με τις διακρίσεις των νεαρών αθλητών. Συγκεκριμένα, η Πολυχρονίου Ηλέκτρα κατέλαβε την 2η θέση στο 1Χ κορασίδων αρχαρίων, η Καρυώτη Ανδρονίκη 2η στο 1Χ κορασίδων αρχαρίων, ο Ευθυμίου Λεωνίδας και Χαϊδαλής Λουκάς 2η θέση στο 2Χ παίδων αρχαρίων, ο Παναγόπουλος Σάββας και Κίτσος Δημήτρης 2η θέση στο 2Χ παίδων αρχαρίων, η Σαλμανλή Παναγιώτα, Κωστοπούλου Ελευθερία, Κωνσταντινίδου Μάρθα και Ζιώγα Θεοφανία 2η θέση στην 4- κορασίδων, η Μαρέτη Βασιλική, Κουσίδου Άννα, Κωνσταντινίδου Μάρθα και Τσιτσίρα Ιωάννα 4η θέση στο 4Χ νεανίδων, ο Φοροζίδης Παναγιώτης, Φοροζίδης Θεόδωρος, Ευθυμίου Λεωνίδας και Οχανιάν Άκης 4η θέση στο 4Χ παίδων, η Σαλμανλή Παναγιώτα και Κωστοπούλου Ελευθερία 4η θέση στο 2- κορασίδων, η Σαλμανλή, η Κωστοπούλου, η Κουσίδου, η Μαρέτη, η Κωνσταντινίδου, η Τριανταφυλλίδου, η Τσιτσίρα και η Ζιώγα με πηδαλιούχο την Μαρέτη Χρυσάνθη κατέκτησαν την 4η θέση στην 8- γυναικών, ο Φοροζίδης Παναγιώτης και ο Κετσιτζόγλου Γεώργιος την 6η θέση στη 2- εφήβων και ο Οχανιάν Άκης την 4η θέση στο 1Χ παίδων.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΪΟΠΛΟΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου οι αθλητές του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Κατερίνης συμμετείχαν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019 που διοργάνωσε ο Όμιλος Θαλάσσιων Αθλημάτων στη Θεσσαλονίκη. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ολοκλήρωσαν τους αγώνες με σημαντικές διακρίσεις. Στην κατηγορία Optimist ο Φαρμακίδης Ανδρέας κατέλαβε την 2η θέση στους παίδες και την 3η στην κατηγορία αθλητών που είναι γεννημένοι το 2009, ο Ράπτης Άγγελος την 4η θέση στους παίδες, ο Χατζηβασιλείου Τριαντάφυλλος την 4η θέση στα αγόρια, η Καμπερίδου Χρυσούλα την 2η θέση στα κορίτσια και η Τρελλοπούλου Ιωάννα την 6η θέση στις κορασίδες και την 2η θέση στην κατηγορία αθλητριών που είναι γεννημένες το 2010. Στην κατηγορία Laser 4.7 η Λούκα Ελένη κατέλαβε την 2η θέση στα κορίτσια και η Σιδηροπούλου Λουκία την 9η θέση στην κατηγορία U16.