Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΪΟΠΛΟΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου οι αθλητές του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης συμμετείχαν σε αγώνες του Ν.Ο.Θ.


Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. κατέβασε αποστολή 22 αθλητών και έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του με τις διακρίσεις των νεαρών αθλητών. Συγκεκριμένα, η Πολυχρονίου Ηλέκτρα κατέλαβε την 2η θέση στο 1Χ κορασίδων αρχαρίων, η Καρυώτη Ανδρονίκη 2η στο 1Χ κορασίδων αρχαρίων, ο Ευθυμίου Λεωνίδας και Χαϊδαλής Λουκάς 2η θέση στο 2Χ παίδων αρχαρίων, ο Παναγόπουλος Σάββας και Κίτσος Δημήτρης 2η θέση στο 2Χ παίδων αρχαρίων, η Σαλμανλή Παναγιώτα, Κωστοπούλου Ελευθερία, Κωνσταντινίδου Μάρθα και Ζιώγα Θεοφανία 2η θέση στην 4- κορασίδων, η Μαρέτη Βασιλική, Κουσίδου Άννα, Κωνσταντινίδου Μάρθα και Τσιτσίρα Ιωάννα 4η θέση στο 4Χ νεανίδων, ο Φοροζίδης Παναγιώτης, Φοροζίδης Θεόδωρος, Ευθυμίου Λεωνίδας και Οχανιάν Άκης 4η θέση στο 4Χ παίδων, η Σαλμανλή Παναγιώτα και Κωστοπούλου Ελευθερία 4η θέση στο 2- κορασίδων, η Σαλμανλή, η Κωστοπούλου, η Κουσίδου, η Μαρέτη, η Κωνσταντινίδου, η Τριανταφυλλίδου, η Τσιτσίρα και η Ζιώγα με πηδαλιούχο την Μαρέτη Χρυσάνθη κατέκτησαν την 4η θέση στην 8- γυναικών, ο Φοροζίδης Παναγιώτης και ο Κετσιτζόγλου Γεώργιος την 6η θέση στη 2- εφήβων και ο Οχανιάν Άκης την 4η θέση στο 1Χ παίδων.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΪΟΠΛΟΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου οι αθλητές του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Κατερίνης συμμετείχαν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019 που διοργάνωσε ο Όμιλος Θαλάσσιων Αθλημάτων στη Θεσσαλονίκη. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ολοκλήρωσαν τους αγώνες με σημαντικές διακρίσεις. Στην κατηγορία Optimist ο Φαρμακίδης Ανδρέας κατέλαβε την 2η θέση στους παίδες και την 3η στην κατηγορία αθλητών που είναι γεννημένοι το 2009, ο Ράπτης Άγγελος την 4η θέση στους παίδες, ο Χατζηβασιλείου Τριαντάφυλλος την 4η θέση στα αγόρια, η Καμπερίδου Χρυσούλα την 2η θέση στα κορίτσια και η Τρελλοπούλου Ιωάννα την 6η θέση στις κορασίδες και την 2η θέση στην κατηγορία αθλητριών που είναι γεννημένες το 2010. Στην κατηγορία Laser 4.7 η Λούκα Ελένη κατέλαβε την 2η θέση στα κορίτσια και η Σιδηροπούλου Λουκία την 9η θέση στην κατηγορία U16.