Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων: Η Ελλάδα θρηνεί

Η Ελλάδα θρηνεί. Θρηνεί την εκατόμβη των νεκρών παιδιών της που χάθηκαν άδικα μέσα στην πύρινη λαίλαπα που έπληξε την περιοχή Μάτι της Αττικής. Η τραγικότητα του θανάτου όλων αυτών των αθώων ανθρώπων συγκλονίζει βαθύτατα κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο.

Η Συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου στο Θέατρο Κολινδρού.

Εχθές ο κύριος Χατζηνάσιος έντυσε με την όμορφη και διαχρονική μουσική του την βραδιά μας και σε συνδυασμό με το πανέμορφο φεγγάρι, η βραδιά έγινε μαγευτική. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Στους 28.211 έφθασαν οι δικαιούχοι στο "Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ"

Ξεπέρασαν ήδη τα 400 εκατ. ευρώ οι πόροι που θα εισρεύσουν στην οικονομία άμεσα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ».

Ξεκινάει αύριο η υποβολή αιτήσεων ένταξης στο ΚΟΤ. (Εκτός πολλές πολύτεκνες οικογένειες...)

1. Ενεργοποιείται από αύριο, 31 Ιουλίου 2018, η δυνατότητα υποβολής αίτησης ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.) με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του φορολογικού έτους 2017.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΚΔΡΟΜΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων OAEE Ν. Πιερίας στα Μετέωρα, Περτούλι, Ελάτη, Τρίκαλα, Νεραϊδοχώρι όπως αυτή διοργανώθηκε την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018, με τη συμμετοχή μελών της Ενώσεως αλλά και φίλων συνταξιούχων του Νομού μας.

«ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων ύψους 6,8 εκατ. ευρώ για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων. 738.900 ευρώ η συνολική χρηματοδότηση στον Δήμο Κατερίνης.

Στο πλαίσιο των Προσκλήσεων των Προγραμμάτων «ΦιλόΔημος» και «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, βάσει της Απόφασης 4748 (ΦΕΚ 612/22.2.2018), ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε την ένταξη των κάτωθι Πράξεων δήμων συνολικού ποσού ύψους 6.836.613,42 ευρώ...

«Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω»

Τα μαθήματα στο «Γνωρίζω τη θάλασσα και παίζω» του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συνεχίζονται και τον Αύγουστο.

Ενισχύσεις 1,5 εκατ. ευρώ σε Δήμους της χώρας - 250.000 ευρώ στον Δήμο Κατερίνης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ποσού συνολικού ύψους 1.580.000 ευρώ, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από την κακοκαιρία και για έργα υποδομών με σκοπό την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Διιδρυματικού ΠΜΣ «Προηγμένες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Υπηρεσίες» Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχουν υποβάλει πρόταση για την επανίδρυση του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών η οποία έχει εγκριθεί από τις Συγκλήτους των δύο ιδρυμάτων καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας

Εργασίες συντήρησης (αντικατάσταση κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών)...

Συνεισφορά του Δήμου Δίου – Ολύμπου στα νέα Κτήρια της ΣΠΕΚΟ Βροντούς

Με γνώμονα την ανάπτυξη της υπαίθρου και την υποστήριξη της αγροτικής οικονομίας, η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, υποστήριξαν τα έργα κατασκευών της ΣΠΕΚΟ Βροντούς.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει τους φορείς πολιτικής προστασίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών


Στον εξοπλισμό της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας και των Στρατιωτικών Δυνάμεων της Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, αλλά και για τον περιορισμό των περιβαλλοντικών συνεπειών τους, προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου Τσεχικός Κινηματογράφος «Ζεστές Φωλιές»

Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου
Τσεχικός Κινηματογράφος «Ζεστές Φωλιές»
Τρίτη 31 Ιουλίου 2018
Ανοιχτό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης
Είσοδος Ελεύθερη

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Συνάντηση με θεσμικούς συλλόγους

Ο ΣΦΚ Πιερικός θεωρεί ιδιαίτερη ανάγκη την επικοινωνία του με τους πολίτες της Πιερίας και τους θεσμικούς συλλόγους.

152 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις Τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει…


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 30 Ιουλίου.

762 - Ιδρύεται η Βαγδάτη.

Γιορτάζουν σήμερα 30 Ιουλίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 30 Ιουλίου 2018