Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ - ΕΚΔΡΟΜΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων OAEE Ν. Πιερίας στα Μετέωρα, Περτούλι, Ελάτη, Τρίκαλα, Νεραϊδοχώρι όπως αυτή διοργανώθηκε την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018, με τη συμμετοχή μελών της Ενώσεως αλλά και φίλων συνταξιούχων του Νομού μας.

Υπέροχα μέρη με μοναδική ομορφιά και μαγευτική θέα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι συμμετέχοντες συνταξιούχοι κατά τη διάρκεια της εκδρομής ενώ παράλληλα, παρά τον καύσωνα που επικρατούσε στην υπόλοιπη χώρα, απόλαυσαν ιδιαιτέρως τη δροσιά της περιοχής με θερμοκρασίες 25οC. Ευχάριστη έκπληξη της εκδρομής ήταν η συνάντηση με τους συνταξιούχους της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Χαλκίδος οι οποίοι πραγματοποιούσαν εκδρομή στην περιοχή και όλοι μαζί απολαύσαμε μια εποικοδομητική συζήτηση και την μοναδικότητα του όλου τοπίου.


Όλοι οι συμμετέχοντες συνταξιούχοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από την όλη διοργάνωση της εκδρομής και ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων OAEE Πιερίας καθώς και το τουριστικό γραφείο του κ. Βελώνη για την άψογη διοργάνωση.