Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Επιτυχίες μαθητών/-τριών του 2ου ΓΕΛ στους μαθητικούς αγώνες στίβου

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους 4 μαθητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες στίβου Λυκείων της Πιερίας και διακρίθηκαν κατακτώντας την 1η θέση, ο Ιορδανίδης Γεώργιος στον αγώνα δρόμου 3000 μ., η Κουτσιμανή Σουμέλα στη σφαιροβολία, ο Σιδηρόπουλος Αλέξανδρος επίσης στη σφαιροβολία και τη 2η θέση η Γερομιχαλού Μαρία στο τριπλούν. 

Παράταση θητείας εκπαιδευτικών Πειραματικών και Πρότυπων Σχολείων έως τις 31-08-2019

Με τροπολογία που αυτή την εβδομάδα εισάγεται στη Βουλή προωθείται η παράταση της θητείας των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για ένα σχολικό έτος, δηλαδή έως τις 31/08/2019.

Έναρξη εφαρμογής Εθνικού Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας με Εναέρια μέσα

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων ΕΛ.Γ.Α. ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες απαιτήσεις της γεωργικής ασφάλισης συνεχίζει από 20 Μαρτίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2018 την εφαρμογή του Εθνικού Προγράμματος Χαλαζικής Προστασίας με Εναέρια μέσα.

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο, κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο νέο Διοικητή της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο κ. Ζαχαρία Ζαχαρόπουλο και του εύχομαι να έχει υγεία, δύναμη και μια καλή και παραγωγική θητεία, προσβλέποντας στη συνέχεια της αγαστής συνεργασίας της Π.Ε.Πιερίας με την ΧXIV ΤΘΤ.

Χορήγηση ειδικής αδείας για τη χρήση του πρωτοξειδίου του αζώτου στα οδοντιατρεία

Ερώτηση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Ε. Σκούφα στον υπουργό Υγείας - Την επαναξέταση της άρσης της απαγόρευσης χορήγησης πρωτοξειδίου του Αζώτου (Ν2Ο) στα οδοντιατρεία και πολυ-οδοντιατρεία, ζητά με ερώτησή της η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, την οποία συνυπογράφουν βουλευτές του κόμματος.

ΚΟΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ

Προς Τους Υπουργούς • Οικονομίας και Ανάπτυξης Κ. Ιωάννη Δραγασάκη • Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Θέμα: «Ώρα μηδέν» για την ελληνική τευτλοκαλλιέργεια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Ο Δήμος Δίoυ-Ολύμπου θα γιορτάσει με κάθε τιμή και επισημότητα την επέτειο της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 αποδίδοντας φόρο τιμής στους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους. 

Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου η χορωδία του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης ξεκίνησε το ταξίδι της για να συμμετάσχει στην 10η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας. Τα 40 παιδιά της χορωδίας συνοδεύονταν από τον κ. Παπαργυρίου (διευθυντή ), την κ. Κελεσίδου (μουσικό), την κ. Καλαμπαλίκη ( καλλιτεχνικών) και τον κ Μάνθο (Αγγλικών), καθηγητές του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (19-3-2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 38χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος,

Εξιχνίαση κλοπών

Σε συνέχεια του από 19-1-2018 Δελτίου Τύπου αναφορικά με το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών, που διέπραξαν κλοπές ηλεκτρικών συσσωρευτών από κεραίες τηλεπικοινωνιών στην Πιερία, από τη συνεχιζόμενη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα ενέχονται σε επιπλέον 13 κλοπές συσσωρευτών ενέργειας αξίας...

Πασχαλινό Παζάρι 2018 από το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσμός έχει γίνει το Πασχαλινό Παζάρι του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης με τις κατασκευές των μαθητών και μαθητριών του σχολείου κάθε χρόνο να είναι όλο και πιο καλύτερες.

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη τμήματος της οδού Καζαντζάκη στην περιοχή Μαρτίου (Χηράδικα – Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού)


Στην αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης και στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται η διάνοιξη τμήματος της οδού Καζαντζάκη, η οποία συνδέει την οδό Τυρταίου με την οδό Βαλαωρίτου...

Αγώνας Αλληλεγγύης

ΣΥΝΑΥΛΙΑ - "ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ".


Μαθητική συναυλία πιάνου μινιμαλιστικής μουσικής από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης παρουσιάζουν στο πιάνο για πρώτη φορά στην τοπική καλλιτεχνική σκηνή έργα μινιμαλιστικής μουσικής. Πρόκειται για σύγχρονα κομμάτια πιάνου υψηλού τεχνικού επιπέδου που χρησιμοποιούν σταθερά μουσικά μοτίβα που επαναλαμβάνονται με μικρές παραλλαγές, οδηγώντας τους φίλους της μουσικής σε μία ηχητική περιπλάνηση. 

Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Οικοδόμων Κατερίνης

Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό, ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Οικοδόμων Κατερίνης, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες στις 3 και 4 Μαρτίου 2018, συγκροτήθηκε σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίασή στις 13-03-2018 και η νέα σύνθεση έχει ως εξής:

"Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ". Ο ΣΕΠΕ ΠΑΕΙ ΘΕΑΤΡΟ - Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ. Κ.Θ.Β.Ε Μονή Λαζαριστών

Τέλη της δεκαετίας του 1950. Σε μια αυλή, σε μια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας, διασταυρώνονται ένας γέρος πρόσφυγας από τη Μικρά Ασία που φορτωμένος τα στρώματά του σκαρφαλώνει στο ταρατσάκι του, η γυναίκα του που με μια φέτα ψωμί στο χέρι καλεί τον χαμένο εγγονό της...

ΚΑΛΕΣΜΑ της ΚΟΒ Πιερίας του ΚΚΕ

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργοι, Η ΚΟΒ των Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Τομεακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ σας καλεί στη σύσκεψη-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 7. μ.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου Lido (Π. Τσαλδάρη 16).

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, που θα γίνει στις 20 Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Κατερίνης (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αυτό το Πάσχα ας σκεφτούμε τις πολύτεκνες οικογένειες... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ας σκεφτούμε τις Πολύτεκνες Οικογένειες της Πατρίδος μας, που τόσο δοκιμάζονται από την κρίση. Επιδόματα κόβονται ή περικόπτονται δραματικά, τα παιδιά είναι πια "τεκμήριο" για την εφορία, η ανεργία και η φτώχεια κτυπούν αλύπητα τις Οικογένειες...

20η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 20 Μαρτίου 2018