Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Το Πιερικό ποδόσφαιρο και η μελανόλευκη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θρηνεί την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Πλάτωνα Τζιούτζιου. Ο Πλάτων δόξασε τη μελανόλευκη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αποτέλεσε υπόδειγμα ποδοσφαιριστή και ανθρώπου και ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας μας.

ΞΑΓΡΥΠΝΟΣ KI’ΑΠΟΨΕ- ΣΤΙΧΟΙ.ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣΞάγρυπνος κι’απόψε, είναι αργά,
Κάποιος, το άδειο μου ποτήρι να γεμίσει,
Βλέμμα θολό, την πόρτα, όλο κοιτά,
Ούτε ο άνεμος δεν λέει να την χτυπήσει.

Σωκράτης Φάμελλος από Κατερίνη: Στοίχημα για εμάς η εργασία και το πως θα βγούμε από την φτώχεια και την λιτότητα

Σωκράτης Φάμελλος από Κατερίνη: Στοίχημα για εμάς η εργασία και το πως θα βγούμε από την φτώχεια και την λιτότητα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


Με πληθωρική συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου το βράδυ, η δεύτερη εκδήλωση υπό τον τίτλο «Καλοκαιρινές αποδράσεις 2016» του Γραφείου Νεότητας του Πνευματικού Κέντρου «Ο Άγιος Φώτιος» της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ Μαζί… με ψυχή! στην Κατερίνη για την ενίσχυση του εκκλησιαστικού γηροκομείου


ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-3


Το τουριστικό και πολιτιστικό προϊόν της Πιερίας αποτέλεσαν μεγάλης χρονικής διάρκειας θεματολόγιο της νέας ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ-3- «Υπό σκιάν», που προβλήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 σε απευθείας μετάδοση από το ξενοδοχείο Mediterranean village της Παραλίας Κατερίνης. 
 

Έρχονται άλλες 10 ανεμογεννήτριες στα Φωτεινά και στον Άγιο Δημήτριο!!!


Έχοντας ως βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση των συνδημοτών μας, μέσω της σωστής πληροφόρησης, ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία και όλους τους Πιεριείς ότι σύμφωνα με στοιχεία της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας), εκτός από τις 11 ανεμογεννήτριες τις οποίες ορισμένοι θέλουν να εγκαταστήσουν στην περιοχή της Άνω Μηλιάς, υπάρχει μέριμνα και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για την αδειοδότηση άλλων 10 ανεμογεννητριών στα Φωτεινά και στον Άγιο Δημήτριο.

ΤΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου γνωστοποιεί ότι η διάθεση εισιτηρίων και προγραμμάτων του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2016, πραγματοποιείται από το βιβλιοπωλείο «Μάτι» στην οδό Αβέρωφ 4, στην Κατερίνη.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡ.ΦΕ.Ο.

"6ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ" στην Άνω Μηλιά


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου Αγώνα Δρόμου Βουνού στην Άνω Μηλιά Πιερίας

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας διοργανώνει για έκτη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, « Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» στην Άνω Μηλιά. Παράλληλα θα διεξαχθεί περιπατητικός αγώνας για ενηλίκους και αγώνας δρόμου για παιδιά ηλικίας 8-13 ετών .

Δ. Μπέης : Η απλή αναλογική αποτελεί συνταγή ακυβερνησίας και πολιτικής αστάθειας

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επηρεασμένη από την δημοκοπική κατρακύλα προσπαθεί να αλλάξει τον εκλογικό νόμο. 

Είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή ? 

Τι είναι αυτό που κάνει την κυβέρνηση να θέλει τώρα και όχι πριν από ένα χρόνο να το κάνει ?
Είναι ομολογία ήττας στις επερχόμενες εκλογές και δημιουργίας ακυβερνησίας στην πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας με μεγάλη διαφορά .

Σε ισχύ τίθενται οι αλλαγές στη ΔΚΕ που αποφάσισε ο ΕΛ.Γ.Α.Με την υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ και τη δημοσίευση στο ΦΕΚ τίθενται σε ισχύ οι τροποποιήσεις που αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Α. στη Διαδικασία της ετήσιας Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/ Εκτροφής, στον τρόπο υπολογισμού της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛ.Γ.Α, και στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ασφαλιζόμενοι προκειμένου να είναι ασφαλιστικά ενήμεροι και να δικαιούνται καταβολή αποζημίωσης. 
 

ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΝΟΙΑΣ. Του Ιατρού-Νευρολόγου Κωνσταντινίδη Ηλία

ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΑΝΟΙΑΣ. Του Ιατρού-Νευρολόγου Κωνσταντινίδη Ηλία

Εκτός από την κλασική ταξινόμηση των ανοιών, υπάρχουν και διάφορες αιτίες οι οποίες δημιουργούν συνήθως δομικές βλάβες, δηλαδή καταστροφή περιοχών του εγκεφάλου η οποία οδηγεί σε γνωστικές διαταραχές διαφόρου βαθμού και έτσι σε άνοια. Π.χ.
Αιτίες:
1.εγχείρηση ανοικτής καρδιάς (σε 2 μήνες βελτιώνεται)
2.παροδική σφαιρική αμνησία 

Ο πλάτανος που... γέρνει στην Κατερίνη. Και ζητάει την βοήθεια μας...

Ο πλάτανος που... γέρνει στην Κατερίνη. Και ζητάει την βοήθεια μας...Ο πλάτανος που... γέρνει στην Κατερίνη. Και ζητάει την βοήθεια μας...

Στην οδό Αναλήψεως στην Κατερίνη, ακριβώς μπροστά από τα γραφεία του ΟΑΕΕ υπάρχει ένας καταπληκτικός πλάτανος!
Πανέμορφος, πανύψηλος και περήφανος στέκει εκεί χρόνια τώρα και προσφέρει την δροσιά του στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και στους επισκέπτες της.

Αλλά θέλει και την βοήθεια μας...


ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»... ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στηρίζει έμπρακτα το 45ο Φεστιβάλ Ολύμπου. Με διαφημιστικές αναρτήσεις σε επίκαιρα σημεία και κυρίως στους χώρους αναχώρησης και άφιξης, Έλληνες και ξένοι επιβάτες θα πληροφορούνται και ενημερώνονται για το πρόγραμμα των παραστάσεων του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου και όχι μόνο.

Π.Α.ΜΕ. ΕΡΓΑΤΙΚΗ - ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ


Εκτός από τον εαυτό σου κανείς δεν θα κάνει τίποτα για εσένα...

Αλλά τώρα είναι καλοκαίρι, που καιρός για τέτοια.
Να κάνουμε κανένα μπάνιο, να πάρουμε τηλέφωνο στη θεία στο χωριό να μας φιλοξενήσει καμιά εβδομάδα.

Καλημέρα, Παρασκευή σήμερα 8 Ιουλίου 2016