Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

"6ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ" στην Άνω Μηλιά


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου Αγώνα Δρόμου Βουνού στην Άνω Μηλιά Πιερίας

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος της Άνω Μηλιάς Πιερίας διοργανώνει για έκτη χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Βουνού με τον διακριτικό τίτλο, « Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» στην Άνω Μηλιά. Παράλληλα θα διεξαχθεί περιπατητικός αγώνας για ενηλίκους και αγώνας δρόμου για παιδιά ηλικίας 8-13 ετών .

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 31/7/2016 ώρα εκκίνησης 10.00πμ

2. ΤΟΠΟΣ: ΑΝΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

- Δρόμος Βουνού 16.300 μέτρων για αθλητές βετεράνους καθώς και ανεξάρτητους αθλούμενους Άνδρες και Γυναίκες.

για Αγόρια και Κορίτσια 8-13 ετών .

-Περιπατητικός Αγώνας ενηλίκων απόστασης 3 περίπου χιλιομέτρων.

- Δρόμος Βουνού 1.150 μέτρων για Αγόρια και Κορίτσια 8-13 ετών.

4. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ως αφετηρία και ο τερματισμός , ορίζεται ο χώρος μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Άνω Μηλιά Πιερίας . Η διαδρομή είναι κυκλική. Ο αγώνας περιλαμβάνει περίπου 1.500 μέτρα ασφαλτοστρωμένο δρόμο, 5.700 μέτρα διαμορφωμένα μονοπάτια και τα υπόλοιπα 9.100 μέτρα δασικούς δρόμους ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Η αφετηρία είναι σε υψόμετρο 950 μέτρων και το υψηλότερο σημείο της διαδρομής στα 1450 μέτρα. Στη διαδρομή θα υπάρχουν τρεις σταθμοί εφοδιασμού με νερό και τρεις φυσικές πηγές.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 16.300 μ. έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών. Για την διαδρομή των 3χλμ ενήλικες άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και για τον παιδικό αγώνα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί από το 2003 έως το 2008.

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 στο email: anomilia@yahoo.gr ( να αναφέρεται απαραίτητα η ημερομηνία γέννησης). Για τα παιδιά καθώς και για τον περιπατητικό αγώνα η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει μέχρι την Κυριακή 31/7 9.30πμ στη Γραμματεία του Αγώνα.

7. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρχει συμβολική συνδρομή 5€ υπέρ του διοργανωτή Συλλόγου για των αγώνα των 16χλμ καθώς και 2€ για την διαδρομή των 3 χλμ. Τα χρήματα θα διατεθούν για την βελτίωση και επέκταση των μονοπατιών και θα εισπράττονται κατά την ώρα παραλαβής του νούμερου. Για τα παιδιά η συμμετοχή θα είναι δωρεάν.

8.ΕΠΑΘΛΑ: Στο σημείο τερματισμού σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα.

Κύπελλα: Θα δοθούν στους πρώτους κάθε κατηγορίας ενηλίκων (άνδρες-γυναίκες) καθώς και στον μεγαλύτερο ηλικιακά συμμετέχοντα .

Επίσης θα προσφερθεί και πακέτο μικρογεύματος για τους συμμετέχοντες.

9. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο διοργανωτής Σύλλογος δεν καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης των αθλητών-τριών.

10. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: Όλοι οι αθλητές -τριες οφείλουν να έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη. Σχετική Υπεύθυνη Δήλωση θα υπογράφεται απο κάθε δρομέα κατα την παράδοση του αριθμού συμμετοχής. Τα παιδιά δηλώνονται και θα τρέξουν με ευθύνη των γονέων τους .

11. Στους αγώνες θα υπάρχει γιατρός καθώς και ομάδα διάσωσης με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υποστήριξη του Αγώνα.

12. Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνηση μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 6945891173(Διονύσης Χανδόλιας)

Για τον Εκπολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο της Άνω Μηλιάς Πιερίας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Φώτης Φώτης