Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Ομιλία για την Μακεδονία με παρουσία αστυνομίας έξω από την Αστική Σχολή Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Ο Όμιλος για την ιστορία και τον πολιτισμό του Ν. Πιερίας διοργάνωσε ομιλία στην Αστική Σχολή Κατερίνης με θέμα: "Η διαβαλκανική διάσταση του Μακεδονικού στο παρελθόν και το παρόν".

Κάλεσμα την Κυριακή 10/3 στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη σε διαμαρτυρία κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών".

Λαϊκή Ενότητα: Όχι στην Συμφωνία των Πρεσπών, όχι στον όρο Μακεδονία και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας - Όχι στους υποψήφιους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Κατερίνης

Στην Κατερίνη βρέθηκε σήμερα κλιμάκιο της Λαϊκής Ενότητας αποτελούμενο από τον Δημήτρη Στρατούλη και τον Τάσο Κανταρά. Σε συνέντευξη τους στα ΜΜΕ πριν από λίγο αναφέρθηκαν σε μια σειρά θεμάτων όπως το θέμα της "Συμφωνίας των Πρεσπών" αλλά και το τι θα πράξει η Λαϊκή Ενότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Φεγγαράκι μου λαμπρό»…

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός*

«Έλεγον οι Γέροντες: παιδεύσατε τα παιδία, αδελφοί, ίνα μη παιδεύσωσιν υμάς, αυτά»

Ευεργετινός

Προπόνηση Νέων - ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στη Νέα Έφεσο την ΔΕΥΤΕΡΑ 4-3-2019 και ώρα 15:30 μ.μ. με τον αθλητικό τους εξοπλισμό για προπόνηση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Πρόσκληση σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

- Αγαπητοί συνάδελφοι το Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφάσισε την πραγματοποίηση της εκλογοαπολογιστικής συνέλευση στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26 Μαρτίου 9:00 το πρωί στην ΕΔΟΘ, Προξένου Κορομηλά 51 4ος ορ.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Δίου Ολύμπου ενημερώνουν τους ηλικιωμένους για θέματα ασφαλείας τους.

Διοργάνωση ενημερωτικής παρουσίασης - διάλεξης απο Αστυνομικούς του Α.Τ. Δίου Ολύμπου σε άτομα τρίτης ηλικίας για την πρόληψη κλοπών, διαρρήξεων και απατών και την αποφυγή θυματοποίησής τους.

Διατηρείται στον βαθμό του Ταξίαρχου ο Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχος, κ. Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος.

Ετήσιες Κρίσεις Υποστρατήγων -Ταξιαρχών & Συνταγματαρχών στο Στρατό Ξηράς - Διατηρείται στον βαθμό του Ταξίαρχου ο Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχος, κ. Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΡΟΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ: (ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ) ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (21/1/2019)

Γράφει ο Γιώργος Βαζάκας* - φιλόλογος

« Η Ελλάδα πρέπει να μάθει να θεωρεί 
πατριωτικό καθετί που είναι αλήθεια» (Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ)

Μέρος Α΄

Ομιλία σήμερα στην Αστική Σχολή Κατερίνης για την Μακεδονία

Κίνημα Αλλαγής Πιερίας - Τα ονόματα των υποψήφιων συνέδρων στην Πιερία


H εκλογική διαδικασία εκλογής συνέδρων για το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, θα διεξαχθεί την Κυριακή 03 Μαρτίου 2019 και ώρες 08:00 π.μ. – 19:00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

Συνεχίζονται για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.

Συνεχίζονται και τις επόμενες δύο εβδομάδες, δηλαδή από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 έως και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, οι εργασίες συντήρησης (εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας)...

Επίσημο Σποτ - Όλη η Ελλάδα στη Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης για την Μακεδονία μας!



Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

537 - Πολιορκία της Ρώμης: Ο στρατός των Οστρογότθων υπό τον βασιλιά Ουίτιγις ξεκινά την πολιορκία της πρωτεύουσας.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ
➤ ΕΥΘΑΛΙΑ
➤ ΤΡΩΑΔΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 2 Μαρτίου 2019