Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Συνεχίζονται για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.

Συνεχίζονται και τις επόμενες δύο εβδομάδες, δηλαδή από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 έως και το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, οι εργασίες συντήρησης (εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας)...

που εκτελούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες συντήρησης αναμένεται να συνεχιστούν στα ίδια τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, δηλαδή:
Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου της Εθνικής Οδού έως ισόπεδο κόμβο Μελισσίου σε διάφορα τμήματα.
Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη από ισόπεδο κόμβο Μελισσίου έως γέφυρα Δενδροποτάμου σε διάφορα τμήματα.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν έως τις 16 Μαρτίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Χαλκηδόνας και Πέλλας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ