Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Εγκρίθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 768 ειδικευμένων γιατρών στο ΕΣΥ

Υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη, η έγκριση για την προκήρυξη από τα νοσοκομεία, συνολικά 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Συγχαίρουν όλους όσοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο, στην άψογη διεξαγωγή του 38ου Τελικού Κυπέλλου.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΑΙΟΛΑΔΩΝ

Για την καταπολέμηση της νοθείας στα τρόφιμα οργανώθηκε στο νομό Ημαθίας ευρείας κλίμακας επιχείρηση υπό τον συντονισμό της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και τη συμμετοχή τόσο των αστυνομικών αρχών της Ημαθίας όσο και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Φ.Ε.Τ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ 2018

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ενίσχυση και προαγωγή του Ελληνικού Θεατρικού Έργου, προκηρύσσει διαγωνισμό Κρατικών Βραβείων Συγγραφής Θεατρικού Έργου για το έτος 2018 ως εξής: ​ 

Ρύθμιση οφειλών για ασφαλισμένους τ.ΕΤΑΑ

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει ότι η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή αίτησης ρύθμισης οφειλών σε έως 120 δόσεις από οφειλέτες- ασφαλισμένους του τ. ΕΤΑΑ...

ΕΛΜΕ Πιερίας - ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η ΕΛΜΕ Πιερίας συμπαρίσταται ηθικά στους Έλληνες στρατιωτικούς που σε διατεταγμένη υπηρεσία στα ελληνοτουρκικά σύνορα και υπό άγνωστες συνθήκες συνελήφθησαν από Τούρκους και παραμένουν κρατούμενοι στις τουρκικές φυλακές σαν κοινοί εγκληματίες από την Πέμπτη 01 Μαρτίου.
 

ΕΛΜΕ Πιερίας - Διαμαρτυρία για το δρόμο Βρύας-Ρητίνης

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πιερίας
Συμφωνεί και προσυπογράφει το κείμενο διαμαρτυρίας των φορέων της περιοχής.
Το θέμα αυτό αφορά και εμάς. Καθημερινά μετακινούνται μαθητές μας και συνάδελφοι μας.

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2018

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΚΑ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Όσοι ασφαλισμένοι έχουν καταβάλει τις εισφορές από 1-1-2017 έως 31-12-2017 μπορούν να αποκτήσουν περίθαλψη, οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειάς τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν οφειλές έως 31-12-2016. 

«Χελιδονίσματα 2018» στο Βιωματικό Πάρκο Λειβήθρων

«Χελιδονίσματα 2018» στο Βιωματικό Πάρκο Λειβήθρων (ΕΣΠΑ 2007-2013) από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας και τον Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία. 

Τα εθνικά θέματα "καίνε" την κυβέρνηση.

Αποδοκιμάζει η ελληνική κοινωνία την στάση της κυβέρνησης στη αιχμαλωσία των δυο στρατιωτικών μας από τους Τούρκους σύμφωνα με έρευνα της Pulse για τον ΣΚΑΪ.

Οι αγώνες του Σ/Κ για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας.

Δείτε τους αγώνες του Σ/Κ για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας, τους διαιτητές καθώς και τους αγώνες για το πρωτάθλημα υποδομής:

Ομιλία στην Κατερίνη με θέμα «Μακεδονία προμαχώνας της Ελλάδος».

Προσκεκλημένη ομιλήτρια αύριο Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα του ορθόδοξου ιεραποστολικού συλλόγου «Κυριακή», στις 6.30 μ.μ. η Θεολόγος και Φιλόλογος κα Ευδοξία Αυγουστίνου από την Φλώρινα, η οποία θα μιλήσει με θέμα «Μακεδονία προμαχώνας της Ελλάδος».

ΝΕΟ Δ.Σ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το απερχόμενο και το νέο Δ.Σ. της Φ.Ε.Πιερίας ευχαριστούν τα μέλη του συλλόγου που τους τίμησαν με την παρουσία και τη ψήφο τους, στις αρχαιρεσίες που έλαβαν μέρος στην αίθουσα του συλλόγου την Κυριακή 11/03/2018.

Ανακοίνωση για την απόταξη του στρατιωτικού Βαγγέλη Φώτη

Το ΕΠΑΜ εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία του για την απόφαση του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού, το οποίο σε συνεδρίασή του στις 21/2, αποφάσισε την απόταξη του υπαξιωματικού Βαγγέλη Φώτη από το στράτευμα.

Δήμος Κατερίνης - Οργανισμός Πολιτισμού: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΙΣ «ΕΑΡΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΩΝ 2018» ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος

Προφίλ και αντιλήψεις θεατών για το Φεστιβάλ Ολύμπου

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΙ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης και Συστημάτων Εφοδιασμού Κατερίνης) σας προσκαλούν την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 13 00, στο Αμφιθέατρο της σχολής, στην παρουσίαση της έρευνας με θέμα «Προφίλ και αντιλήψεις θεατών για το Φεστιβάλ Ολύμπου»

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Europa League. Δυο μεγάλες εκπλήξεις...


Με σκούρο χρώμα οι ομάδες που προκρίνονται στους 8.

Προβολή της Δευτέρας από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κατερίνης συνεχίζουν τις προβολές στα πλαίσια του θεματικού αφιερώματος ‘Μητρόπολεις του κόσμου-Ο δρόμος προς την ενηλικίωση στο σύγχρονο αστικό τοπίο’. Αυτήν την Δευτέρα 19 Μαρτίου προβάλλεται στις 19.30 η ταινία ‘Μεσοτοιχίες’, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Κατερίνης (είσοδος επί της οδού Κανελλοπούλου-απέναντι από το ΙΚΑ).

16η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στα χέρια των Τούρκων. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 16 Μαρτίου 2018