Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

"Τυφλή Οδύνη" από τους "drapetes" (Δραπέτες) - Ηχητικό

Ακούστε το τραγούδι "Τυφλή Οδύνη" από τους "drapetes" (Δραπέτες), ένα ταλαντούχο μουσικό συγκρότημα μαθητών από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Ο "σουλτάνος" και τα ημέτερα γιουσουφάκια του

Του Δημήτρη Νατσιού.

Πριν από τον πόλεμο του 1940, δεν περνούσε μέρα που ο Μουσολίνι και όλος ο θλιβερός θίασος των κρανιοκενών δορυφόρων του-ο ΥΠΕΞ Τσιάνο ήταν γαμπρός του-να μην προκαλέσουν ποικιλοτρόπως την Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ"

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε (8 Μαΐου 2019) η εκδήλωση «Μακεδονία, η επόμενη μέρα» στην μεγαλύτερη και κατάμεστη αίθουσα «Ολυμπία» του RoyalOlympic Hotel, στην σκιά της Ακρόπολης.

Τα αποτελέσματα των 7ων Αγώνων Φιλίας 2019 που διοργάνωσε ο ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης

«Έγκλημα στον κυβερνοχώρο». ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών του διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Έγκλημα στον κυβερνοχώρο», την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 , και ώρα 19:00, στη Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου στο Πάρκο Κατερίνης

Στην τοποθέτηση του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου κατόπιν και της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης εργασιών διαμόρφωσης του χώρου στο Δημοτικό Πάρκο προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης σήμερα το πρωί, υλοποιώντας ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ».

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας για τον ξαφνικό θάνατο του ιατρού ΤΟΡΤΟΠΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟΥ

Με βαθειά οδύνη και θλίψη ο ιατρικός κόσμος πληροφορήθηκε σήμερα 10.05.19 τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο του ιατρού ΤΟΡΤΟΠΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟΥ –Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας- που υπηρετούσε στην υγειονομική υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ/ ΙΚΑ Κατερίνης.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει, ότι σήμερα ημέρα Παρασκευή 10 Μαΐου βρίσκεται σε εξέλιξη διακοπή νερού και θα συνεχιστεί η διακοπή νερού για τις επόμενες δυο ώρες...

Από τι πάστα είστε φτιαγμένοι τελικά σύντροφοι;

Tης Έφης Μπάσδρα

Εννέα χρόνια πριν, μες στη δίνη των πρώτων μνημονίων, στη Μαρφίν, τέσσερις άνθρωποι δολοφονούνται, καίγονται ζωντανοί, από καθαρό ταξικό μίσος με συγκεκριμένο ιδεολογικό πρόσημο.

Είναι νέοι και ταλαντούχοι. Είναι οι "Drapetes (Δραπέτες)"

Φιλοξενήθηκαν χθες στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm και στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" με τον Μιχάλη Κανταρτζή.

Συναυλία Εστίας Πιερίδων Μουσών - "Ύμνοι Ανθρώπων σε ρυθμούς Αγγέλων!"

Γράφει η Μαρία Βούλγαρη.

"Η λογική δεν αρκεί, τα σπουδαία πράγματα πραγματοποιούνται πέρα απ’ αυτή. Άνθρωποι που πέτυχαν κάτι μεγάλο πάντα αγαπούσαν τη μουσική, την ποίηση, την πειθαρχία, τη θρησκεία και τη γενναιοψυχία.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1291 - Οι Σκωτσέζοι ευγενείς αναγνωρίζουν την εξουσία του βασιλιά Εδουάρδου Α΄ της Αγγλίας εν αναμονή της επιλογής ενός βασιλιά.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΣΙΜΩΝ
ΑΛΦΕΙΟΣ
ΚΥΠΡΙΝΟΣ
ΦΙΛΑΔΕΛΦΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 10 Μαΐου 2019