Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Δυο νέες μεταγραφές για τον Πιερικό

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί πάντα μια νέα αφετηρία προσδοκιών, στόχων αλλά και προσπάθειας για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη ζωή.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι η 7η κατά σειρά Οργανωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία της ΕΛΜΕ Πιερίας θα πραγματοποιηθεί στις 23/10/2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα από 8.30 με 13.00 στο 2ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ

Στην εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς με τον καθιερωμένο αγιασμό βρέθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου και του ΓΕΛ Κορινού.

Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (O.X.E.) - Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά, ιδιαίτερα στους μαθητές-αθλητές του χάντμπολ μας!


Εντυπωσιακή κατάσβεση πυρκαγιάς σε σκάφος από την Πυροσβεστική - ΒΙΝΤΕΟ


Οπτικοακουστικό υλικό από την επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς σε σκάφος στην 4η μαρίνα Γλυφάδας Αττικής.

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος - Ο 3ος όμιλος των ομάδων της Πιερίας

Έκλεισαν οι εγγραφές για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

Σας ανακοινώνουμε πως οι θέσεις στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την επωνυμία «Βασική Διαχείριση Επειγόντων Περιστατικών σε Παιδιά και Βρέφη» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 έχουν ήδη καλυφθεί.

Ενημερωτικά φυλλάδια μοίρασαν αστυνομικοί σε γονείς και μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας

Ενημερωτικά φυλλάδια μοίρασαν αστυνομικοί σε γονείς και μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Κεντρικής Μακεδονίας. Στόχος η καλλιέργεια σωστής οδικής παιδείας από μικρή ηλικία.

ΚΥΡΑΙΛΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ : Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά.

Με την ευκαιρία έναρξης του νέου κύκλου της σχολικής ζωής, εύχομαι από καρδιάς στην
εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Κατερίνης, στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους καθηγητές, καθώς και στους γονείς, καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη.

"Πρώτο κουδούνι" στα σχολεία του Δήμου Κατερίνης - Αγιασμός και ευχές για "καλή και δημιουργική χρονιά" από τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο

Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τον καθιερωμένο αγιασμό, στο πλαίσιο έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Καλή σχολική χρονιά!!!

Σήμερα είναι ημέρα γιορτής, ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, αισιοδοξία, νέες ελπίδες και στόχους για πρόοδο.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο αγιασμός στο 4ο Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης

Δείτε τις ομιλίες των Διευθυντών του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης Παπαργυρίου Αλέξανδρου, 4ου Λυκείου Μακρή Γεώργιου και του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Καλλιφατίδη Αντώνη.

Η 8η Γιορτή Ρακής από το "Ξαθέρι".

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η 8η Γιορτή Ρακής στον πολυχώρο ΕΛΙΑ στις 7/9/2019 από το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας"το ξαθέρι".

Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας- Κολινδρού Αναστάσιου Δ. Μανώλα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει σήμερα. Μια χρονιά γεμάτη προσδοκίες και επιδιώξεις για δημιουργίες, κατακτήσεις, προσπάθειες και αγώνες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

H Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δ.Κατερίνης και ο δημοτικός σύμβουλος Χριστοφορίδης Σταύρος ευχαριστούν τον Πρόεδρο κ.Παρθενίδη Γεώργιο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού EUROTAXI Κατερίνης για τη...

Σύσκεψη του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας

Με μεγάλη επιτυχία το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας στις 6 Σεπτέμβρη πραγματοποίησε σύσκεψη στη γεμάτη από συνταξιούχους αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης, με ομιλητή τον Παναγιώτη Πάλμο Γραμματέα της Διοίκησης της Ομοσπονδίας ΙΚΑ Ελλάδος.

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020 στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)


Εκτεταμένη πυρκαγιά στην Αλυκή Κίτρους κατέστρεψε ενδιαιτήματα πουλιών

Σημαντική καταστροφή οικοτόπων και ενδιαιτημάτων, καθώς και θανάτους ζώων, προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου, στα νοτιοανατολικά της Λιμνοθάλασσας Αλυκής Κίτρους.

Η Κυριακή Κωτσίλη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας για το βαλκανικό πρωτάθλημα Ζίου ζίτσου.

Η Κυριακή Κωτσίλη που κατάγεται από το Αρσένη του Δήμου Σκύδρας και μένει στο Αιγίνιο Πιερίας θα μας εκπροσωπήσει στο βαλκανικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 12 με 15 Σεπτεμβρίου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2019-2020 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης (ΦΩΤΟ)


Καλή σχολική χρονιά από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ-ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Σ.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι το πληρέστερο που υπάρχει στην χώρα μας σε επίπεδο εθελοντικών οργανώσεων παρόμοιου αντικειμένου και δράσης.

Σύσκεψη για το παρεμπόριο στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του Διευθυντή κ. Γεώργιου Τζήμα και των αρμοδίων υπευθύνων Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερία...

17η ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ

Καλή σχολική χρονιά από την Ελληνική Αστυνομία!

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, αστυνομικοί θα διανείμουν σήμερα σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΘΕΟΔΩΡΑ
ΕΥΑΝΘΙΑ
ΕΥΦΡΟΣΥΝΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2019