Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Συγχαρητήρια επιστολή

Συγχαρητήρια στον αθλητή του συλλόγου μας Λάιο Βαγγέλη για την επιλογή του στο πρόγραμμα επίλεκτων κολυμβητών της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδος, αποτελώντας τον μοναδικό αθλητή της πόλης μας που καταφέρνει να μπει στη λίστα με τους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας για τη φετινή χρονιά.

ΒΙΝΤΕΟ - Το Αρχιερατικό Τρισάγιο στο μνημείο του Αντισυνταγματάρχη Σβορώνου 15/10/2020

 

Οι διαιτητές και οι αγώνες της ΕΠΣ Πιερίας του Σ/Κ 17/18/-10-2020

ΒΙΝΤΕΟ - Η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αντισυνταγματάρχη Δημητρίου Σβορώνου (15/10/2020)

Η κατάθεση στεφάνων και το Αρχιερατικό Τρισάγιο στο μνημείο του Αντισυνταγματάρχη Δημητρίου Σβορώνου (ΦΩΤΟ - 15/10/2020)

Μπροστά σε λίγο κόσμο (κυρίως επίσημοι) τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στο χώρο του μνημείου του Αντισυνταγματάρχη Δημητρίου Σβορώνου, Αρχιερατικό Τρισάγιο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης)

Πραγματοποιήθηκαν 2.765 έλεγχοι οχημάτων και 3.761 έλεγχοι ατόμων. Συνελήφθησαν 18 άτομα και βεβαιώθηκαν 1.057 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

Ο Δήμος Κατερίνης στη 14η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου – Από τις 20:00 έως τις 23:00 έξω από το μπαρ Boutique 26 (τριποδάκια)

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Πέμπτη (15-10-2020) στη βορειοδυτική και αύριο το βράδυ στη βορειοανατολική χώρα, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Εξιχνίαση κλοπής στην Πιερία

Συνελήφθησαν χθες (14 Οκτωβρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχές της Πιερίας και της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας - Κολινδρού...

Νόμπελ Ειρήνης 2020: Γροθιά Ανθρωπιάς στην… Απληστία;

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Η ανακοίνωση, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, της απονομής του Βραβείου ΝΟΜΠΕΛ Ειρήνης για το 2020 στο «Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων» του ΟΗΕ, (United Nations World Food Program) επειδή το βιώνουμε θα το πω εμφαντικά, «πέρασε σχεδόν απαρατήρητη…»

ΒΙΝΤΕΟ - Δηλώσεις για την σημερινή επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του Αντισυνταγματάρχη Δημήτριου Σβορώνου

Στην κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" μιλούν ο Πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου "Ο ΣΒΟΡΩΝΟΣ" κ. Χρηστακίδης Ιωάννης και ο Πρόεδρος της κοινότητας Σβορώνου κ. Κωνσταντινίδης Χρήστος.

ΒΙΝΤΕΟ - Η επιμνημόσυνη δέηση στα στα κοιμητήρια της Αγίας Αικατερίνης προς τιμήν του Συνταγματάρχου Δημητρίου Σβορώνου

«Να γίνουν πολλοί ήρωες σαν τον Αντισυνταγματάρχη Δημήτριο Σβορώνο»

Κώστας Κουκοδήμος: «Τιμάμε κάθε χρόνο την επέτειο του ήρωα Αντισυνταγματάρχη Σβορώνου» (ΒΙΝΤΕΟ)


Τίμησαν τον ΗΡΩΑ Αντισυνταγματάρχη Δημήτριο Σβορώνο (ΦΩΤΟ)

Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε σήμερα το πρωί προς τιμήν του Συνταγματάρχου Δημητρίου Σβορώνου στα κοιμητήρια της Αγίας Αικατερίνης στην Κατερίνη από τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Σβορώνου "Ο ΣΒΟΡΩΝΟΣ" παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την 108η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό

Η 108η επέτειος απελευθέρωσης της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό που τιμούμε σήμερα και η διαχρονική προσήλωση του λαού μας στις αρχές της ελευθερίας και της δημοκρατίας, καθόρισαν την ίδια την πορεία της πόλης μας.

Παρασκευή 16-10-2020 η Κλήρωση των Αγώνων της Β΄ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι η Κλήρωση των Αγώνων της Β΄ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας περιόδου 2020-2021...

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης. Βασίλης Γκόλιας και Μαρία Ζάχου. Μηλιά, 16 μήνες μετά τις εκλογές. Τα προβλήματα, οι δρόμοι και η μη στήριξη του τουρισμού

16 μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές δεν φαίνεται να αλλάζουν πολλά στην Κάτω, τη Μεσαία και την Άνω Μηλιά.

Α΄ Σύναξη Κατηχητών και απονομή διοριστήριων στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Με την ευκαιρία έναρξης της νέας κατηχητικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε η Α' σύναξη κατηχητών και κατηχητριών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ούτε το «ψευδοκράτος» δεν μπόρεσε να κερδίσει η εθνική μας

Γκέλα της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου με αντίπαλο το Κόσοβο χθες το βράδυ, αλλά δεν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα...

Ποια 12 μίλια; Η κόκκινη γραμμή έπεσε στα 6...

«Ξεθωριάζουν» συνεχώς οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης της ΝΔ.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1066 - Ο Έντγκαρ Έθελινγκ ανακηρύσσεται βασιλιάς της Αγγλίας, αλλά δεν θα στεφθεί ποτέ. Θα βασιλέψει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου του 1066.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Καλός καιρός προβλέπεται και σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 15 Οκτωβρίου 2020