Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Πιερία, τελικά αποτελέσματα. ΟΧΙ 60.92% - ΝΑΙ 39.08%


Δήλωση Ζήση Ζάννα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

«Σήμερα κέρδισε η δημοκρατία. Ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα εντός και εκτός της Ελλάδας, ένα μήνυμα συμμετοχής και αξιοπρέπειας.

Ο λαός μας έκλεισε τα αυτιά του στην τρομοκρατία των κυρίαρχων μέσων μαζικής ενημέρωσης και σε αυτό το ιδιότυπο πραξικόπημα που επιβλήθηκε με την οικονομική ασφυξία μέσω των τραπεζών και ψήφισε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα για το μέλλον του.

Από αύριο, η κυβέρνηση, προχωρά σε μια διαπραγμάτευση με στόχο μια νέα συμφωνία από μηδενική βάση που θα περιλαμβάνει μέτρα ανάπτυξης και όχι λιτότητας, διαγραφής μεγάλου μέρους του χρέους, αλλά και γενναίας χρηματοδότησης για αναπτυξιακούς σκοπούς».

Ζήσης Ζάννας


Δήλωση Χάρη Τζαμακλή για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5.7.2015



       Οι Έλληνες πολίτες με ηρεμία, ψυχραιμία, υψηλό αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητα άσκησαν το ύψιστο δημοκρατικό καθήκον και δικαίωμά τους, αποδεικνύοντας ότι η δημοκρατία και η συμμετοχή δεν μπορούν να ηττηθούν από εκπομπές φοβικών συνδρόμων, από ψευδή και απατηλά διλήμματα, από προσπάθειες αναστήλωσης και αποενοχοποίησης του φθαρμένου πολιτικού προσωπικού.
       Η υπερψήφιση του ΟΧΙ καταδεικνύει ότι οι Έλληνες πολίτες εμπιστεύονται την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό και δίνουν την ανανεωμένη εντολή που ζητήθηκε. Η υπερψήφιση του ΟΧΙ σημαίνει όχι μόνον ότι ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, αλλά και ότι επιθυμούμε να ΖΟΥΜΕ σε μια καλύτερη ΕΥΡΩΠΗ. 
       Είναι σημαντικό ότι ουδείς κατάφερε να διχάσει τον ελληνικό λαό. Ενωμένοι όλοι να στηρίξουμε από σήμερα την εθνική και πατριωτική προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας και των πολιτών της, επειδή ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι ξεκάθαρο και απολύτως σεβαστό. Οι Έλληνες πολίτες αποφάσισαν και έδωσαν εντολή στον πρωθυπουργό  να κάνει πράξη όσα τις προηγούμενες -κρίσιμες για τη χώρα- ημέρες δεσμεύθηκε.
Συμφωνία εντός 48 ωρών, άνοιγμα των τραπεζών, ομαλοποίηση.
Η Ελλάδα αγωνιά πλέον για το αύριο και απαιτεί ενότητα και Εθνική συνεννόηση για τη μάχη της επόμενης ημέρας εντός του ευρώ.


Πιερία στο 96.57%, ΟΧΙ 60.75% - ΝΑΙ 39.25%


Συγχαρητήρια σε όλους όσους ψήφισαν ΟΧΙ.

Κε Διαχειριστά

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Πιερείς πατριώτες και σε όλους όσους  με πίστη στον θεό και πέρα από σκοπιμότητες και προσωπικά  συμφέροντα ψήφισαν ΟΧΙ για τον λαό μας , για την πατρίδα μας , για την τιμή μας


Ένας Αναγνώστης

Κατερίνη στο 50.34% ΟΧΙ 61.15% - ΝΑΙ 38.85%


Κατερίνη στο 26.51%

Επικράτεια στο 33/46% (1/3 του εκλογικού σώματος)


Κατερίνη στο 15%. Ναι 62.02%-Όχι 37.98%


Επικράτεια στο 11.51% τώρα.


Κατερίνη στο 10%


Τελικό αποτέλεσμα, Ελλάδα-Τουρκία: 71-80. Χάλκινο μετάλλιο για την Τουρκία. Ελπίδες για το μέλλον από τους διεθνείς μας.


Εθνική Νέων: Η τελική 18άδα

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα Νέων για τους αγώνες της τελικής φάσης του EURO 2015. 

Οι 18 παίκτες είναι οι:

Ελλάδα-Τουρκία:31-36. Στο ημίχρονο για το χάλκινο μετάλλιο.


Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο που έδιναν σήμερα έξω από τα εκλογικά κέντρα μέλη του ΚΚΕ Κατερίνης. Πάντως ήταν διακριτικοί και δεν ενοχλούσαν τον κόσμο μιας που η διανομή εκλογικού υλικού την ημέρα των εκλογών απαγορεύεται...


2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης






Ο Χάρης Τζαμακλής στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.





4ο Γυμνάσιο Κατερίνης.


Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Ομορφιά και χαμόγελα για όσους ψήφιζαν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.


ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ Γ. : ΨΗΦΙΖΩ ΟΧΙ

Εντυπωσίασε με την είσοδο του στο εκλογικό κέντρο, καβάλα στο πανέμορφο άλογο του τον "Γιώργο." Ο Γιάννης Κουκοδήμος ψήφισε νωρίτερα στο 13ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης και όπως δήλωσε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» ψηφίζει ΟΧΙ, για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη!

ΖΗΣΗΣ ΖΑΝΝΑΣ: Σήμερα κέρδισε η δημοκρατία.

Στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη 1 το μεσημέρι ο  βουλευτής Πιερίας Ζήσης Ζάννας.
Ο κ. Ζάννας σε δήλωσή του έξω από το εκλογικό κέντρο, ανέφερε:

«Σήμερα κέρδισε η δημοκρατία. Απέναντι στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα, ο ελληνικός λαός, με την πιο αυθεντική μορφή έκφρασης αυτού του δημοψηφίσματος, στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη, ότι είμαστε Ευρώπη, ότι επαναφέρουμε στην επικαιρότητα τις αφετηριακές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις αρχές της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, της συλλογικότητας και της συμμετοχής.

Ο ελληνικός λαός σήμερα προσπέρασε το φόβο, το φόβο που εντέχνως διάφορα κέντρα προσπάθησαν να δημιουργήσουν και με την απάντησή του στην κάλπη, βάζει οριστικό τέλος στα μνημόνια και σε αυτούς που φέρουν την ευθύνη της καταστροφής στη χώρα μας.

Απόψε στέλνουμε ένα μήνυμα αξιοπρέπειας για μια δημοκρατική Ευρώπη».

ΜΠΕΤΤΥ ΣΚΟΥΦΑ : ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ

Στην Καρίτσα ψήφισε ο Μπέης Δημήτρης και δήλωσε πως σήμερα είναι η μέρα των πολιτών να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε.


Σε εξέλιξη η ψηφοφορία για το δημοψήφισμα. Στα εκλογικά κέντρα της πόλης μας ιδιαίτερα χαμηλή η προσέλευση του κόσμου ως αυτή την ώρα. Παρότι στα εκλογικά τμήματα παρατηρούνται κενά στην εφορευτική επιτροπή, δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα. Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ στην «ΑΛΗΘΕΙΑ».


Γιατί σήμερα πρέπει να πούμε ΟΧΙ...

Σήμερα λέμε ΟΧΙ γιατί μας δίνετε η ευκαιρία να μιλήσουμε μετά από 6 χρόνια μνημονίων για το τι πραγματικά θέλουμε.

Λέμε ΟΧΙ στον αργό θάνατο που θέλουν ξένοι και «Έλληνες» να μας επιβάλουν.
Λέμε ΟΧΙ γιατί η ιστορία μας αλλά και το όνομα που κουβαλάμε είναι τόσο σημαντική ώστε να την ξεχάσουμε για να έχουμε τράπεζες ανοιχτές χωρίς λεφτά όμως για εμάς.
Λέμε ΟΧΙ γιατί δεν είμαστε βολεμένοι, ποτέ δεν θα είμαστε και κυρίως ποτέ δεν θελήσαμε να είμαστε βολεμένοι.
Λέμε ΟΧΙ γιατί κοιτάμε στο μέλλον και ελπίζουμε ότι αν όχι εμείς, τα παιδιά μας θα φτιάξουν μια νέα Ελλάδα με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, γιατί αν πούμε ναι τους στερούμε αυτή την δυνατότητα.

ΑΛΛΑ…

Δεν ξεχνάμε το ναι του ΣΥΡΙΖΑ στο σχέδιο Ανάν, δεν ξεχνάμε την στάση του στο Σκοπιανό και του ονόματος της Μακεδονία μας, δεν ξεχνάμε την συνεχιζόμενη προσπάθεια του να δώσει ιθαγένεια σε όποιον ξένο έρχεται στην χώρα μας, δεν ξεχνάμε την προσπάθεια του να μας αποκόψει από κάθε τι που μας συνδέει με την ιστορία μας και να μας μετατρέψει από Έλληνες σε «πολίτες του κόσμου..».

Αλλά όλα αυτά πρέπει να τα ανατρέψουμε πρώτα μέσα στην χώρα μας και μετά σε διεθνή επίπεδο.

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να πούμε ΟΧΙ στο σχέδιο της Ευρώπης για μετατροπή της χώρας μας σε αποικία χρέους, σε μια μικρή Σιγκαπούρη, μια μπανανία όπου όλα θα γίνονται ανάλογα της διάθεσης των «Ευρωπαίων».
Γιατί όλα αυτά που προσπαθεί να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην χώρα μας είναι βέβαιο ότι θα μας τα επιβάλλει η Ευρώπη χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε.
Λέμε ΟΧΙ για να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας και την περηφάνεια μας σαν ελεύθερο κράτος.


Σήμερα ψηφίζουμε ΟΧΙ γιατί θέλουμε να δώσουμε στην χώρα μας την ελπίδα και την δύναμη να παλέψει και να αγωνιστεί, κάτι που το ναι δεν πρόκειται να μας επιτρέψει…

Ένας σκεπτόμενος Έλληνας.