Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Η αποστολή του Πιερικού για τον εκτός έδρας αγώνα στην Αριδαία

Με 20 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Πιερικός στην Αριδαία, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλμωπό στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Football League.

Αξίζει περισσότερο σεβασμό...

Συνεχίζει να υφίσταται η άσχημη εικόνα στο πεζοδρόμιο της Αστικής σχολής με τα κάθε λογής σκουπίδια, ανακυκλώσιμα ή μη που συσσωρεύονται δίπλα στους ειδικούς κάδους του Δήμου Κατερίνης και σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου 2021.

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία, στο πλαίσιο ειδικού τροχονομικού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κατερίνη

Συνελήφθη σήμερα (8 Μαΐου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Σε διαβούλευση ο νόμος για τα "ζώα συντροφιάς". Θετικά και αρνητικά σχόλια από τους πολίτες...

Από την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 τίθεται σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών με τον τίτλο «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «ΆΡΓΟΣ».

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 8η Μαΐου είναι η 128η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (129η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 237 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Άρωμα καλοκαιριού με συννεφιά αλλά και ηλιοφάνεια και ανεβασμένες θερμοκρασίες προβλέπονται σήμερα για την πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 8 Μαΐου 2021