Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκίνημα για την ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου!

Ξεκίνησαν από σήμερα οι προπονήσεις και οι αθλητικές δραστηριότητες του Πιερικού Αρχέλαου για την σαιζόν 2021-2022.

Ευχές και ευχαριστίες των 4ου Γυμνασίου Κατερίνης και 4ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς οι Διευθυντές και οι Σύλλογοι διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου και 4ου ΓΕΛ εύχονται στους μαθητές υγεία και δύναμη.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη Μετεκδρομική Συνάντηση των νέων που, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επισκέφθηκαν ως προσκυνητές την Ιερά Νήσο Τήνο.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΤΙΡΙΩΝ 2021

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Απογραφή Κτιρίων 2021, η οποία διενεργείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε όλους τους Δήμους και τις Κοινότητες της Χώρας, για την κάλυψη εθνικών αναγκών σε στατιστική πληροφόρηση σχετικά με τον οικοδομικό πλούτο της Χώρας.

Μπορείς να κάνεις rapid test δωρεάν στον ΕΟΔΥ, αλλά δεν μπορείς να το δηλώσεις αν είσαι ανεμβολίαστος. Και αν είσαι θετικός;

Αναγνώστης της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» μας ενημέρωσε ότι πήγε σήμερα στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη και ρώτησε αν μπορεί να κάνει δωρεάν rapid test.

Ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια μοίρασαν αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Κεντρική Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, σήμερα (13 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί, αστυνομικοί μοίρασαν σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Κεντρική Μακεδονία, φυλλάδια και σελιδοδείκτες με χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια.

Ακύρωση της θεατρικής παράστασης της Ένωσης Ποντίων Πιερίας «Ποιος Είμαι»


Αρχίζουν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, στο πλαίσιο της εκκλησιαστικής της διακονίας με την πρωτοβουλία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων «OΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ».

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθη προχθές (11 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας...

Στο Γυμνάσιο-Λύκειο Κορινού και στο 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης ο Δήμαρχος Κατερίνης για τον Αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος στον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά - “Πρώτο κουδούνι” στις σχολικές μονάδες του Δ.Κατερίνης & ευχές για “καλή πρόοδο, ασφαλές & δημιουργικό σχολικό περιβάλλον”.

Ο Αγιασμός στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης 13/9/2021 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ο καθιερωμένος Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά 2021-22.

«Καλή Χρονιά», Παιδιά, Γονείς, Συγγενείς, Δάσκαλοι & Καθηγητές!

Εύχεται ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Σήμερα, παραμονή της Ύψωσης του Τιμίου & Ζωοποιού Σταυρού, ακούγονται μύρια χτυποκάρδια, χαρές και προσδοκίες καθώς ξεκινά, χωρίς αναβολή, η νέα σχολική χρονιά και σύντομα, ηλεκτρονικά, αρχίζουν οι εγγραφές στα ελληνικά Πανεπιστήμια για τα παιδιά που με τις επιδόσεις τους στις φετινές, πρωτόγνωρης μορφής, Πανελλήνιες Εξετάσεις πέτυχαν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Με τι να αρχίσουμε την νέα σχολική χρονιά; Με την τουαλέτα κυρία»

γράφει ο Δημήτρης Νατσιός *

Νέα σχολική χρονιά. Με μάσκες, με υγειονομικό έλεγχο άδειας εισόδου σε δασκάλους και μαθητές, με την ακολουθία του «Αγιασμού» σε λίγους μαθητές που θα παραστούν στον προαύλιο χώρο.

80 Χρόνια από την Μάχη των Οχυρών

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας με αφετηρία και τερματισμό στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.

Πρώτη ημέρα σχολείο! Καλή χρονιά παιδιά!


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 13η Σεπτεμβρίου είναι η 256η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (257η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 109 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, καλυτερεύει και ο καιρός σήμερα στην πόλη της Κατερίνης.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Δευτέρα σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2021


Όσο υπάρχει ακόμη αυτή η σπίθα...

Από σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 η Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα δέχονται ακόμα ένα πλήγμα...