Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Τα Εισόδια της Θεοτόκου και η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα στην Κατερίνη (Φωτογραφίες-βίντεο)


Δισέλιδο αφιέρωμα στα ρακοκάζανα της Πιερία από το ΒΗΜΑgazino

Δισέλιδο αφιέρωμα στα ρακοκάζανα της Πιερία από το ΒΗΜΑgazino

 
 Αύριο διαβάστε στο ένθετο ΒΗΜΑgazino της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ δισέλιδο αφιέρωμα του Νίκου Μαστροπαύλου στα ρακοκάζανα της Πιερίας μετά από πρωτοβουλία της  Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου για την ανάδειξη και προβολή του παραδοσιακού αγνού τσίπουρου που παράγεται στην Πιερία

Μήνας Στοματικής Υγείας ο Νοέμβριος, και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος ενημέρωσε παιδιά και γονείς για την στοματική υγεία στην κεντρική πλατεία Κατερίνης. (Φωτογραφίες-βίντεο)


ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ, ΝΑΥΤΙΚΟ - ΣΤΡΑΤΟΣ -ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ , ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ -ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ , ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ...-,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
ΜΕ ΤΙΜΗ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ 
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Π.Ν. ε.α.
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΝ.ΕΛ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ

Με 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή αναχώρησε σήμερα η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ. Μοναδική απουσία αυτή του Κολαξίδη που είναι τραυματίας. Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδος και όλοι θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους φέρει στην πρώτη θέση. Οι 21 εκλεκτοί του προπονητή είναι οι εξής:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ερώτηση
Προς τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή
Υπ’όψιν του Αν. Υπουργού Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Χριστόφορου Βερναρδάκη
Θέμα: «Υποστελέχωση νευραλγικών υπηρεσιών του Δημοσίου»
Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2015
Σύμφωνα με τον Προϋπολογισμό, για το έτος 2015 προβλέπονται 11.000 προσλήψεις. Ο συνολικός προγραμματισμός προσλήψεων για την περίοδο 2014-2018 διαμορφώθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις παρεμβάσεις του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ) 2013-2016, τις ανάγκες και ιδιαιτερότητες των μεμονωμένων φορέων, την προσπάθεια ανανέωσης του ανθρώπινου δυναμικού στο δημόσιο τομέα, καθώς και τις προτεραιότητες που είχε προσδιορίσει η τότε Κυβέρνηση, σε τομείς όπως η υγεία, η παιδεία, η δικαιοσύνη.

21 Νοεμβρίου γιορτάζουν οι άγρυπνοι φρουροί των συνόρων μας



21 Νοεμβρίου ανήμερα της εορτής Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζουν οι Ελληνικές μας Ένοπλες Δυνάμεις. Τιμούμε την προσφορά τους προς το Έθνος τόσο σε περίοδο πολέμου όσο και ειρήνης. Οι Ελληνικές Ένοπλες ήταν και θα είναι πάντα οι πρωταγωνιστές στην Ιστορία του Ελληνικού μας Έθνους.

Δήλωση του Βουλευτή Στάθη Παναγούλη σχετικά με τη διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ


O τρόπος διαγραφής μου είναι αντιδημοκρατικός, αντίθετος με την επιταγή του Συντάγματος, που κατοχυρώνει την ελευθερία συνείδησης-ψήφου του βουλευτή και αναρωτιέμαι αν λειτουργούν τα κομματικά όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ ή μήπως έγινε και ο ΣΥΡΙΖΑ καθαρά αρχηγικό κόμμα και σήκωσε άλλο φλάμπουρο.
Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να με διέγραψε, δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν και την αυλή του στο Μαξίμου, δεν μπορεί να διαγράψει τους πολύχρονους αγώνες μου σε δύσκολους καιρούς όταν άλλοι απουσίαζαν.

Κόκκινος ο ουρανός της Κατερίνης αυτή την στιγμή. Μοναδικό φαινόμενο!