Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ακόμη μία δωρεάν παραχώρηση δημοτικού αθλητικού κέντρου της πόλης μας

Χάσαμε τον λογαριασμό και αν δεν κάνουμε λάθος αυτή πρέπει να είναι η τρίτη δωρεάν παραχώρηση δημοτικού αθλητικού κέντρου της πόλης μας σε κάποιο σωματείο εκτός Κατερίνης.

Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων: Τιμωρία για τους πολύτεκνους;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 15% ΣΤΟ 10% ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 15%!

Συλλυπητήρια του Πυροσβεστικού Προσωπικού της Πιερίας

«Λάσπωσε» η ψηφιακή επανάσταση...

Τηλεκπαίδευση, τηλεργασία, τηλεδιασκέψεις και άλλες πόσες παρόμοιες έννοιες που αντηχούν όμορφα στα αυτιά μας, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική...

Η μόνη διαφορά μας είναι η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας

Σε διαφορές με την Τουρκία αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του στην 66η Ετήσια Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ.

Ξεκίνησε η κατασκευή νέας Φυλακής χωρητικότητας 2000 ατόμων

Θα χτιστεί στον Ασπρόπυργο Αττικής, με προοπτική να αντικαταστήσει τις φυλακές Κορυδαλλού και προβλέπεται να είναι έτοιμη το 2022.

Με προβλήματα η σημερινή «πρώτη» των Δημοτικών Σχολείων στην τηλεκπαίδευση

Περιμέναμε δύο ώρες από τις 2:10-4:00 μήπως και διορθωθούν τα προβλήματα σύνδεσης αλλά μάταια.

Για... μπάζα ο λόγος

Οδός Βελισσαρίου στην Κατερίνη. Τα μπάζα που βλέπετε είναι σε εκείνο το σημείο και δίπλα στον μπλε κάδο, για πολλούς μήνες.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός...

Κάντε το με οδηγό την Βουλγαρία, η κάπως έτσι...

Η Βουλγαρία μπλοκάρει (προς το παρόν) τις διαπραγματεύσεις για την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε. λόγω των ανοιχτών γλωσσικών και ιστορικών διαφορών που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο χώρες.

«ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ»

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για έναρξη υποβολής αιτήσεων στο Υπομέτρο 3.1 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020.

Σύλληψη για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθη (16 Νοεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1095 - Αρχίζει η σύνοδος του Κλερμόν: Συγκλήθηκε από τον Πάπα Ουρβανό Β΄ και οδήγησε στην Α΄ Σταυροφορία στους Αγίους Τόπους.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Βροχερός προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 18 Νοεμβρίου 2020