Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Στοχευμένοι έλεγχοι στην Πιερία για την καταπολέμηση του παρεμπορίου. Κατασχέθηκαν 33.000 είδη παρεμπορίου.

Συνελήφθησαν 10 άτομα και κατασχέθηκαν 33.000 είδη παρεμπορίου - Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.

Νίκη της Εθνικής Παίδων στο μπάσκετ μέσα στην Τουρκία

Το 3Χ3 έκανε η  Εθνική Παίδων στο διεθνές τουρνουά της Κωνσταντινούπολης νικώντας και την γηπεδούχο Τουρκία με σκορ 77-70 στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 που θα γίνει στην Σερβία.

Ειδικές συμβουλές για αποφυγή εξαπάτησης πολιτών από την Ελληνική Αστυνομία

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, σε διάφορες περιοχές της χώρας, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, η Ελληνική Αστυνομία συνιστά:

«Αυτοκτονίες παιδιών» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΝΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Η πρόσφατη οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη με την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή έφερε για μια ακόμη φορά στην επικαιρότητα το σοβαρό πρόβλημα της αυτοχειρίας ανήλικων παιδιών, που τα τελευταία χρόνια πήρε ανησυχητικές διαστάσεις.

Τι αλλάζει στους οικογενειακούς γιατρούς. (Το χέρι στην τσέπη ξανά για τους ασφαλισμένους)


Την απόφαση του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει σε τροποποίηση της σύμβασης του ΕΟΠΥΥ με τους γενικούς γιατρούς, τους παθολόγους και τους παιδιάτρους ανακοίνωσε ο υπουργός, Ανδρέας Ξανθός σε συνάντηση που είχε με την Ελληνική Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής (ΕΛΕΓΕΙΑ)...

Το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας "Το Ξαθέρι" συμμετείχε στη συναυλία του Βασίλη Σκουλά με τον Παντελή Θαλασσινό, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2018 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου

Το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας «Το Ξαθέρι» συμμετείχε στη συναυλία του Βασίλη Σκουλά με τον Παντελή Θαλασσινό που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουλίου 2018 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Μέσα στα... αγριόχορτα το μνημείο του Αντισυνταγματάρχη Δημητρίου Σβορώνου. (ΦΩΤΟ)

Αισθήματα θλίψης και απογοήτευσης για την κατάσταση του μνημείου του Αντισυνταγματάρχη Δημητρίου Σβορώνου μας διακατέχουν κάθε φορά που περνάμε από το χώρο που βρίσκεται το μνημείο του ήρωα της Κατερίνης.

Τα μάτια σας... δεκατέσσερα - Επικίνδυνη τρύπα! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και καιρό στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" κάνουμε αυτή την διαδρομή, παρατηρούμε τη τρύπα στο οδόστρωμα και πάντα λέμε: "Την επόμενη φορά που θα περάσουμε από εδώ θα έχουν επισκευάσει τον δρόμο."
Έλα όμως που τίποτα δεν γίνεται και η τρύπα στον δρόμο είναι εκεί...

ΑΝΑΒΟΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “ΟΛΥΜΠΙΑΣ”

Η προγραμματισμένη, για αύριο Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 στις 21:30 στην αρχαία Πύδνα, θεατρική παράσταση “Ολυμπιάς”, αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους.

Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα καταστήματα. Ευτυχώς γιατί δεν... προλαβαίναμε όλη την εβδομάδα!


Ενθουσιασμός και φρενίτιδα στους καταναλωτές σήμερα που δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν όλη την εβδομάδα και σήμερα Κυριακή... επιτέλους θα τους δοθεί η ευκαιρία!

137 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Ανήμπορη η ελληνική κυβέρνηση να αντιδράσει, απλά περιμένει...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα 15 Ιουλίου

484 π.Χ. - Εγκαίνια του ναού του Κάστορα και του Πολυδεύκη στην αρχαία Ρώμη.

Γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 15 Ιουλίου 2018