Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Τα μάτια σας... δεκατέσσερα - Επικίνδυνη τρύπα! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και καιρό στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" κάνουμε αυτή την διαδρομή, παρατηρούμε τη τρύπα στο οδόστρωμα και πάντα λέμε: "Την επόμενη φορά που θα περάσουμε από εδώ θα έχουν επισκευάσει τον δρόμο."
Έλα όμως που τίποτα δεν γίνεται και η τρύπα στον δρόμο είναι εκεί...


Τελευταία φορά περάσαμε από εκεί πριν από λίγες ημέρες.

Η τρύπα εκεί, αλλά μας έκανε εντύπωση ότι πριν από λίγες ημέρες πέρασε συνεργείο, έριξε πίσσα σε κάποιες άλλες μικρότερες τρύπες (ήταν φρέσκια η πίσσα) και αυτή που είναι η πιο επικίνδυνη, δεν την ακούμπησαν καθόλου!

Το ακριβές σημείο που βρίσκεται αυτή η τρύπα είναι στην παλαιά Εθνική οδό Κατερίνης - Ελασσόνας (13η Εθνική οδός), στα 550 μέτρα μετά την έξοδο προς Λιβάδι και προς την Ελασσόνα.

Φυσικά πρόκειται για αρμοδιότητα της Περιφέρειας Λαρίσης.

Σε εκείνο το σημείο λοιπόν ο δρόμος έχει φαγωθεί όπως βλέπετε στις φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" μέχρι και την άσπρη γραμμή στα δεξιά, πάντα όπως κατεβαίνετε προς Ελασσόνα.

Πρόκειται για κλειστή στροφή χωρίς ιδιαίτερη ορατότητα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί αν οδηγήσετε σε εκείνο το σημείο πολύ άκρη, μπορεί να βγείτε από τον δρόμο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πολύ χειρότερα είναι αν περάσετε από εκεί βράδυ, μιας και δεν υπάρχει φωτισμός, ενώ σε περίπτωση βροχής ή αν την ίδια στιγμή έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση άλλο αυτοκίνητο τα πράγματα δυσκολεύουν...

Αναδεικνύουμε το θέμα με σκοπό πρώτα να ενημερώσουμε τους οδηγούς που διέρχονται από εκείνο το σημείο και τέλος ελπίζοντας να δουν το θέμα οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Λάρισας ώστε να επιδιορθώσουν τον δρόμο.


 Δείτε τις φωτογραφίες :




 Δείτε το βίντεο :