Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Tο 3ο Γενικό Λύκειο συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές του σχολείου

Το 3ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης, συνεχίζοντας την παράδοση, και παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς, σημείωσε σημαντική επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ.
  

46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ" στην Κατερίνη

Στο πάρκο Κατερίνης πραγματοποιήθηκε το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Κατερίνη, το Σάββατο 29 Αυγούστου, με κεντρική ομιλήτρια την Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ.

"Ποδηλατώ με ασφάλεια"

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας έπειτα από εννέα χρόνια δραστηριότητας στον τομέα της Ποδηλατικής Παιδείας, επεκτείνει το πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια», εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Ενημέρωση για την παροχή εκπτώσεων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους εργαζομένους του Νομού Πιερίας

Το Εργατικό μας Κέντρο ενημερώνει τους εργαζομένους του Νομού Πιερίας που μετακινούνται με το σιδηρόδρομο στη γραμμή Λάρισα - Θεσσαλονίκη και στους ενδιάμεσους σταθμούς...

Πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων θα διαχειριστεί ο Δήμος Κατερίνης

Έτσι σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια το Δ.Σ. των "Δημοτικών Πάρκινγκ Δήμου Κατερίνης αποφάσισε με πλειοψηφία την υλοποίηση του προγράμματος ESTIA II.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας και Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Ημαθία και στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συνεργασία Αναστάσιου Μανώλα με Δημήτρη Ζαφείρη στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού

Εθελοντική αιμοδοσία από το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων - Ανοικτή Επιστολή προς Υπουργό Παιδείας σχετικά με την Πανδημία COVID-19

Αξιότιμη κα Υπουργέ, η ανθρωπότητα ζει, για άλλη μια φορά στην ιστορία της μία πανδημία.

Μακεδονικός - Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 4-0 σε φιλικό αγώνα

Ένα δυνατό τεστ, ένα όμορφο παιγνίδι για τον νεοφώτιστο στην Γ΄ Εθνική Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης Θεσσαλονίκης με αντίπαλο την έμπειρη ομάδα του Μακεδονικού.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1056 - Μετά από ξαφνική ασθένεια, η Βυζαντινή αυτοκράτειρα Θεοδώρα πεθαίνει άτεκνη, δίνοντας έτσι τέλος στη δυναστεία των Μακεδόνων.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ζέστη σήμερα θα έχει η Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Δευτέρα σήμερα 31 Αυγούστου 2020