Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 13-17 ΜΑΪΟΥ 2022

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, την Κυριακή 15 Μαΐου η Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας διοργανώνει ποδηλατοβόλτα στην πόλη της Κατερίνης για μικρούς και μεγάλους.

Σοφία Κωνσταντινίδου: «Να κερδίσω τον εαυτό μου» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκρατείστε αυτό το όνομα, γιατί θα μας απασχολήσει στο μέλλον με τις επιδόσεις της!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων πλέι οφ της ΕΠΣ Πιερίας

Ρύπανση στον ποταμό Πέλεκα (Λεύκος)

Μετά από ενημέρωση του Συλλόγου από κατοίκους και επαγγελματίες της Περιοχής του «Πέλεκα» βρεθήκαμε σ’αυτό το χώρο, στο ύψος του καταυλισμού των Ρομά και διαπιστώσαμε την συσσώρευση σκουπιδιών καθώς και αποδείξεις καύσεις μέρους αυτών.

Για τον εμβολιασμό των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ενεργητική επιτήρηση των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας μετά την εμβολιαστική εκστρατεία της άνοιξης 2022.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Στις 23/05 ξεκινούν οι εγγραφές στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λιτοχώρου)

Ανακοινώνεται ότι το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Δίου-Ολύμπου (Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λιτοχώρου) θα δέχεται αιτήσεις εγγραφής για τη νέα σχολική περίοδο 2022-2023 από τις 23 Μαΐου 2022 έως τις 17 Ιουνίου 2022 στη διεύθυνση Απόλλωνος 3, 602 00 Λιτόχωρο.

Φωτορεπορτάζ από την μεγάλη γιορτή του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

Συνεχίζετε και σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου όπως και τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα ERASMUS+ στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης με δράσεις, εργαστήρια και εκπαιδευτικές εξορμήσεις, καθώς και η φιλοξενία των ξένων σχολείων.

Προς τη δημοτική διοίκηση. Επιτέλους, καθαρίστε – ξεχορταριάστε τις παιδικές χαρές! Κινδυνεύουν τα παιδιά μας!

Βρισκόμαστε στα μέσα του Μαΐου και ο δήμος της Κατερίνης για άλλη μία χρονιά είναι ανέτοιμος, παρουσιάζοντας εικόνα διάλυσης.

Χρόνια πολλά σε όλους τους νοσηλευτές-νοσηλεύτριες. Σε όλους σας...

Παγκόσμια Ημέρα των νοσηλευτών-τριών σήμερα.. Χρόνια πολλά σε όλους τους νοσηλευτές. Ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους με 1, 2, 3, 4, και όσες δόσεις ακόμα έρθουν.

Το νοσοκομείο Κατερίνης για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών-τριών

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών-τριών εορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Μαΐου, με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτικής (International Council of Nurses).

Στην Εθνική ομάδα πάλης οι πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης

Ενσωματώθηκαν σήμερα οι Πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης Γιώργος Αθανασίου και Λευτέρης Παππάς με την Εθνική ομάδα πάλης...

Ευχαριστήρια επιστολή

«Αφορμή για την παρούσα επιστολή είναι η εμπειρία την οποία είχα ως συνοδός ασθενούς στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Η Ελληνική Λύση στην λαϊκή αγορά της Κατερίνης

Τη λαϊκή αγορά της Κατερίνης επισκέφτηκε το Σάββατο η πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης στην Πιερία Μαρία Νικολαΐδου έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκή αγοράς καθώς και με καταναλωτές που εκείνη την ώρα έκαναν τα ψώνια τους.

Προκήρυξη 6ου Αγώνα Δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»

H Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν αγώνα δρόμου 9.700 μ. με την επωνυμία «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου».

Πανήγυρη Ιερού Ναού Αγίου Μελετίου Κατερίνης


Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 12η Μαΐου είναι η 132η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (133η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 233 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία, μυρίζει καλοκαίρι.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Πέμπτη σήμερα 12 Μαΐου 2022