Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Συλλυπητήρια

Η πρόεδρος Πηνελόπη Παπανάκου και το Δ.Σ του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νοσταλγοί της Παράδοσης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και στην οικογένεια της για την απώλεια του πατέρα της.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας: Συλλυπητήρια


Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου για το θάνατο του αγαπημένου της πατέρα
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

"ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ". Συλλυπητήρια



Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Μαυρίδου Σοφία και την οικογένεια της για την απώλεια του πατέρα της.

Έντονη σεισμικότητα αυτές τις ημέρες παρουσιάζει η χώρα μας.



Ελάχιστες οι περιοχές που δεν έχουν σημειωθεί σεισμοί τις τελευταίες ημέρες.
Συνηθισμένο φαινόμενο;
Ο χρόνος θα δείξει, πάντως η εικόνα που βλέπετε και είναι σημερινή δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε, ζούμε σε μια σεισμογενή περιοχή και θα πρέπει να προσαρμοστούμε με αυτό το δεδομένο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ"


Το Δ.Σ. του συλλόγου Κρητών Πιερίας "το ξαθέρι" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου και στους οικείους της για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα. Αιωνία του η μνήμη,

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


Με θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» πληροφορήθηκε τον θάνατο του γνωστού δικηγόρου της πόλης μας και πατέρα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


Με θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, πληροφορήθηκε τον θάνατο του γνωστού δικηγόρου της πόλης μας και πατέρα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου.

ΜΕΚΕΑ: Να διαδοθεί παντού το μήνυμα της Διακήρυξης για έξοδο από την ΕΕ και ρήξη με την παγκοσμιοποίηση- Η δράση μας το επόμενο διάστημα


Η Διακήρυξη του ΜΕΚΕΑ για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος με αίτημα την άμεση έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή ‘Ενωση και τη ρήξη με τους θεσμούς της παγκοσμιοποίησης βρήκε, μέσα στον έναν περίπου μήνα από την δημοσίευσή της, ευρεία αποδοχή ανάμεσα στα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας, που είναι κατά κύριο λόγο και τα θύματα της παγκοσμιοποίησης.

Νέα Εποχή για την Κατερίνη:Συλλυπητήριο μήνυμα


Ο συνδυασμός "Νέα Εποχή για την Κατερίνη" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου και στην οικογένεια της για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και την οικογένειά της για τον αδόκητο χαμό του πατέρα της Ιωάννη. Στη μνήμη του αντί στεφάνου, θα κατατεθεί από το Ν.Ο.ΚΑΤ. χρηματικό ποσό στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνη
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Καρυώτης

Συλλυπητήριο

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και την οικογένειά της για την απώλεια του αγαπημένου της πάτερα.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος Πολυχρόνης

Προβολή ταινίας του ΤΕΕ ΕΑ Κατερίνης.


Δελτίο τύπου-ενημέρωση της " Πιερικής Αναπτυξιακής".


Η Πιερική Αναπτυξιακή με την εμπειρία της επιτυχούς υλοποίησης της πρωτοβουλία LEADER τις τέσσερις προηγούμενες περιόδους προγραμματισμού (από το 1991), έχει φτάσει σε επίπεδο ωριμότητας να εφαρμόσει ευρύτερα την προσέγγιση LEADER στις αγροτικές περιοχές μέσω της επιλογής στρατηγικών τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων.

Γιώργος Κυριακίδης: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΊΗΣΗΣ


Με την παρούσα επιστολή θέτω εαυτόν ΕΚΤΟΣ συνδυασμού «Άλλος Δρόμος», πλήρως απογοητευμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν.
Οι λόγοι δεν είναι προσωπικοί, αλλά έχουν να κάνουν με τις διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις που επικρατούν εντός του συνδυασμού και τη διαφωνία μου με την αντιπολιτευτική τακτική. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κενό ανάμεσά μας να έχει γίνει αγεφύρωτο.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Πέμπτη σήμερα 4 Αυγούστου