Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ο Σάββας Καλεντερίδης στην Κατερίνη για την παρουσίαση του βιβλίου του στην Βαρνάβειο Βιβλιοθήκη. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

  Ο Σάββας Καλεντερίδης στην Κατερίνη για την παρουσίαση του βιβλίου του στην Βαρνάβειο Βιβλιοθήκη. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εξετάσεις μετά... μουσικής!

Εξετάσεις μετά... μουσικής!

Σήμερα την ώρα που στο 4ο Γυμνάσιο/Λύκειο Κατερίνης τα παιδιά έγραφαν πανελλήνιες εξετάσεις για το Κ.Π.Γ. (Κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας) υπήρχαν δυο "γιορτές" μέσα στο πάρκο Κατερίνης κάτω από τα παράθυρα των τάξεων που τα παιδιά έγραφαν εκείνη την ώρα σημαντικές εξετάσεις για το μέλλον τους..

Κροατία-Τουρκία: 1-0. Αδικούνται οι Κροάτες από το αποτέλεσμα. Δοκάρια και πολλές ευκαιρίες από τους Κροάτες που πρόσφεραν θέαμα στο καλύτερο παιχνίδι μέχρι τώρα του EURO 16


Χαιρετισμός του Δημήτρη Μπέη στη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας με ομιλήτρια την Τομεάρχη Έρευνας & Καινοτομίας κα. Μαρία Αντωνίου.


Ο Δημήτρης Μπέης μιλώντας συνοπτικά και ουσιαστικά τόνισε πως σε μικρό χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο το πρόγραμμα της ΝΔ ,πως η ΝΔ έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική με μπροστάρη τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη που σύντομα θα είναι πρωθυπουργός γιατί ξέρει που θέλει να πάει την Ελλάδα...

ΕΚΘΕΣΗ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ


* ΤΟ 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΙΤΣΙΟ ΑΠΕΝΕΙΜΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ
* ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΤΑΡΑ – ΕΠΑΙΝΟ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΑΒΕ Η ΛΙΝΑ ΓΙΑΜΟΥΖΗ

Αγώνας δρόμου "Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου" στην Πιερία


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Σάββατο 11 Ιουνίου ο λαϊκός Αγώνας Δρόμου "Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου", μήκους 9.700 μέτρων. Η εκκίνηση δόθηκε στο Μνημείο Αποστόλου Παύλου στη Μεθώνη, ενώ ο τερματισμός έγινε στην Αρχαία Πύδνα, στον αρχαιολογικό χώρο της Βυζαντινής Επισκοπής Κίτρους, στο σημείο που βρισκόταν το αρχαίο λιμάνι απόπλου του Αποστόλου Παύλου.

ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ;

Με αφορμή ένα θέμα που προέκυψε στον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου, τις τελευταίες ημέρες ο νομός Πιερίας συνεχίζει να εκπέμπει αρνητική εικόνα μέσα από ειδήσεις, σχόλια και διαπληκτισμούς που παρουσιάζονται σε τοπικής, περιφερειακής αλλά και εθνικής εμβέλειας ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης τα οποία όμως εκπέμπουν ζωντανά και στο παγκόσμιο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα νέα που κυκλοφόρησαν, κατά την διαδικασία σύνταξης του προγράμματος και επιλογής θεμάτων των φετινών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου, μεταξύ των άλλων καλλιτεχνών και των καλλιτεχνικών σχημάτων που επέδειξαν ενδιαφέρον συμμετοχής, η Διοίκηση του Φεστιβάλ είχε συζητήσεις και με τον Κύπριο σκηνοθέτη Ανδρέα Μιχαήλ, ο οποίος εδώ και 18 χρόνια συμβάλλει, ως Κατερινιώτης πια, στην προώθηση του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι του νομού.

Σήμερα στίς 19:00 στην Βαρνάβειο Βιβλιοθήκη στην Κατερίνη, Η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σάββα Καλεντερίδη "Κρίση και Πατριωτισμός".


Γέμισε πεταλούδες η Κατερίνη!


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους και όσες βγήκαν σήμερα το πρωί στους δρόμους της Κατερίνης.
Χιλιάδες πεταλούδες έχουν κάνει την εμφάνιση τους μέσα στην πόλη και ιδιαίτερα στο πάρκο Κατερίνης δίνοντας ένα άλλο όμορφο χρώμα στην σημερινή ημέρα.
Καλωσήρθατε πεταλουδίτσες....

ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ

ΚΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και διοικητικής Ανασυγκρότησης και Εθνικής Άμυνας
Θέμα: Για τα προβλήματα στους καταυλισμούς προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία

Η πρόσφατη εκκένωση του προσφυγικού καταυλισμού της Ειδομένης, που με ευθύνη της κυβέρνησης είχε δημιουργηθεί και η «απελευθέρωση» της σιδηροδρομικής γραμμής, παρά τους όποιους πανηγυρισμούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δεν έδωσε, επί της ουσίας, διέξοδο στο οξυμμένο ζήτημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα "Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου"

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα "Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου"Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα "Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου"
Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα "Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου"Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα "Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου"

Η εικόνα μιλάει από μόνη της... Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση.


*Από την χθεσινοβραδυνή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης.

Καλημέρα, Κυριακή σήμερα 12 Ιουνίου 2016