Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Με το "δεξί" ο Αρχέλαος στην 2η φάση του πρωταθλήματος. Νίκησε την Ασπίδα Ξάνθης στην Κατερίνη

Για την 2η φάση του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α2 κατηγορίας αντρών, ο Αρχέλαος νίκησε στην Κατερίνη την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης με σκορ 23-16.

ΑΚΡΑΙΑ –ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ (Το μπάχαλο του αστικού κράτους)

Γράφει ο Νίκος Σαλπιστής


Εκεί στον ΣΚΑΪ υπάρχουν δύο κρεβάτια.

Με όλα του τα όπλα ο Δίας στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Καρίτσας

Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από ΓΑΣ Σβορώνου και Βατανιακό, ο Δίας Δίου προετοιμάζεται για το comeback στις επιτυχίες καθώς το απόγευμα της Κυριακής (13/2 – 15:30) υποδέχεται την ΑΕ Καρίτσας...

Το πεζοδρόμιο μεγάλωσε, αλλά όχι για τους πεζούς...

Είχαμε γράψει στις 29/1/2022 στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" για τις εργασίες διαπλάτυνσης πεζοδρομίου που έκανε ο Δήμος Κατερίνης στον πλάτανο στο συντριβάνι. 

Έκοψε την πίτα για το 2022 ο Δίας, το φλουρί στον Αλέξανδρο Κυπαρίσση

Μέσα σε κλίμα χαράς, ευφορίας και οικογενειακής ζεστασιάς πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Δία Δίου για το 2022 το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο του Δίου.

Θα μιλήσουν για ανεμογεννήτριες στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στις 6 το απόγευμα έρχεται για γνωμοδότηση το θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στα Πιέρια Όρη (στη θέση «Παπά Χωράφια»).

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας « Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», εκφράζει τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον μεγάλο αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους, που παλεύουν για το δικαίωμα στη δουλειά, το δικαίωμα στη ζωή.

Κιτιξής Κωνσταντίνος : "Διεξαγωγή δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου για Οικονομολόγους, Λογιστές - Φοροτέχνες"

Το 4ο ΠΤ Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

ΒΙΝΤΕΟ - ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 12η Φεβρουαρίου είναι η 43η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 322 ημέρες (323 σε δίσεκτα έτη).

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα στην Κατερίνη.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Σάββατο σήμερα 12 Φεβρουαρίου 2022