Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Με το "δεξί" ο Αρχέλαος στην 2η φάση του πρωταθλήματος. Νίκησε την Ασπίδα Ξάνθης στην Κατερίνη

Για την 2η φάση του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α2 κατηγορίας αντρών, ο Αρχέλαος νίκησε στην Κατερίνη την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης με σκορ 23-16.

Ο Αρχέλαος είχε από την αρχή του παιχνιδιού τον έλεγχο και το προβάδισμα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Αν ήταν και λίγο πιο σοβαρός σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, τότε το σκορ θα έπαιρνε και μεγαλύτερες διαστάσεις. Η διαφορά των δύο ομάδων μεγάλη, αν και η ομάδα της Ξάνθης έδειξε καλά στοιχεία και θα δυσκολέψει τις υπόλοιπες ομάδες που θα την αντιμετωπίσουν. Λογικά ο Αρχέλαος δεν θα συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην συνέχεια για τις θέσεις 7-10, φτάνει φυσικά να παρουσιαστεί σοβαρός και να μην υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο.

Άψογη η διαιτησία των κ. Πέτρου Θεοδοσίου και κ. Αχιλλέα Σαχίνογλου (Θεσσαλονίκης), που τους βοήθησε και το παιχνίδι που ήταν αθλητικό και καθαρό και από τις δύο ομάδες.

Τα 5λεπτα:

2-0
3-1
5-3
8-6
12-7
14-8 (ημίχρονο)
15-8
15-10
16-12
19-13
21-15
23-16 (τελικό σκορ)

Πέναλτι:

Αρχέλαος Κατερίνης 1/2
Ασπίδα Ξάνθης 1/1/

Αρχέλαος Κατερίνης (Μαστορογιάννης): Κοσμίδης Βασίλης, Μάνης Νικόλαος, Σαϊδές Γραβιήλ (6), Κωνσταντάκης Άγγελος, Ξώνης Αθανάσιος, Ξεφτέρης Γεώργιος, Παπανάκος Κωνσταντίνος, Σκούφας Αριστοτέλης (5), Μαυρόπουλος Κωνσταντίνος (3), Χαραλαμπίδης Κωνσταντίνος, Εγγλέζος Απόστολος (1), Παπαδόπουλος Άγγελος (3), Καραδήμος Αντώνιος (3), Σαραντίδης Θεόδωρος, Καραγιάννης Ευάγγελος (2), Θεοφανίδης Κωνσταντίνος.

Ασπίδα Χάνθης (Βαφειάδης Θεόδωρος): Αγαθόνικος Αλέξανδρος (1), Ακτενιζόγλου Νεόφυτος, Ασκεπίδης Αλέξανδρος, Βασιλακόπουλος Θεόδωρος, Θεοδωρόπουλος Αλκαίος (9), Λευθέρης Σπυρίδων (2), Μαρκοπουλιώτης Ορέστης, Μόσχος Νικόλαος, Μπέτζιος Ραφαήλ, Ναθαναηλίδης Παρασκευάς (1), Παπαδόπουλος Θεόδωρος (2), Φραγκούλης Δημήτριος (1).






* Αργότερα στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" μπορείτε να δείτε σε βίντεο ολόκληρο τον σημερινό αγώνα