Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η "ΔΗΜΗΤΡΑ" - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η "ΔΗΜΗΤΡΑ" χαιρετίζει τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού που βγήκαν στους δρόμους του αγώνα, παλεύοντας ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα της ΕΕ και της κυβέρνησης που μας ξεκληρίζουν.

ΚΕΔΡΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΚΕΔΡΟΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
Γιόρτασαν και φέτος στην Καστανιά Πιερίας 18 Φεβρουαρίου 2018 την Κεδρογιορτή, με μουσική χορό και πλούσια εδέσματα για όλο τον κόσμο.


ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η Αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων και τη δ/νση του σχολείου στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου '' ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΟΥΣΗ'' στον Κολινδρό Πιερίας,

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε χθες Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα δεξιώσεων ''ΠΕΥΚΑ ΠΑΛΛΑΣ'' ο Πολιτιστικός Σύλλογος '' ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΥΣΗΣ'' στον Κολινδρό Πιερίας, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 11πμ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ - Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 11πμ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Χαν Σόλο η ταινία - Πρεμιέρα στις 25 Μαΐου 2018 για τους θαυμαστές της σειράς Star Wars


Το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου που κατασκευάστηκε στην Κατερίνη και τελειοποιήθηκε σε χυτήριο της Ιταλίας! Κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί Κατερινιώτες

Κάλεσμα σε διαμαρτυρία στην εφορία

Κάλεσμα σε διαμαρτυρία στην εφορία
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Οι Διοικήσεις των Σωματείων Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. και Ι.Κ.Α Νομού Πιερίας καλούν όλα τα μέλη τους και όλους τους Συνταξιούχους στις συγκεντρώσεις που αναπτύσσονται σε όλη την Ελλάδα και διεκδικούμε :

BINTEO - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ & ΠΑΛΙΑ ΒΡΟΝΤΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τη διοίκηση της ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της διοίκησής μας και η αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο της Καρίτσας.