Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΕΣ ΕΥΧΕΣ


Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ,ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ (ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ Γ' ΤΑΞΗΣ Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1979)
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΄΄ΕΥΡΩΠΗ''ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΑΚΗ ΣΦ.ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ''ΕΦΥΓΑΝ ''ΤΟΣΟ ΝΕΟΙ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
   ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νέα Ημερομηνία Παράστασης του θέατρου Πήγασος "Οι αρχάγγελοι δεν παίζουν φλίπερ": Δευτέρα 6 Ιουλίου 2105 στις 21:30' Ανοιχτό θέατρο Πάρκου Κατερίνης


Η ψηφοφορία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ»


Επίκαιρο θέμα, η νέα ψηφοφορία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ».

Μένουμε Ευρώπη με όποιο κόστος και μέτρα που μας προτείνουν οι τραπεζίτες;
Μένουμε Ευρώπη με ανθρώπινους όρους που σέβονται την ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια μας;
Όχι φεύγουμε από την Ευρώπη;

Όπως πάντα ψηφίζετε πάνω δεξιά στην οθόνη σας.

Ο Δημήτρης Καζάκης στην Κατερίνη!



Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στι 7μμ, ο Δ. Καζάκης οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ., θα βρίσκεται στην Κατερίνη σε μια εκδήλωση με θέμα την διαγραφή του χρέους και την επιστροφή σε κρατικό εθνικό νόμισμα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο "Εκάβη" στο πάρκο της Κατερίνης.

Γιορτή αποφοίτησης ΣΤ τάξης 2014-2015 του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.


Την Παρασκευή 12-6-2015 πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου η γιορτή αποφοίτησης της ΣΤ' τάξης του σχολείου μας. Η γιορτή έγινε σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό του σχολείου.
Οι δάσκαλοι της ΣΤ' τάξης (Κωστοπούλου Αικατερίνη, Κοντσές Παναγιώτης και Δελληγιανίδης Τριαντάφυλλος) είχαν ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στον συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη (με την αφορμή της επετείου των 90 χρόνων του) με τραγούδια και λόγια σχετικά με τη ζωή και το έργο του. Η χορωδία και η μουσική επιμέλεια ήταν της κας Γλυκερίας Γκανά, με συνοδεία στην κιθάρα του γυμναστή μας Στράτου και στο μπουζούκι (αφιλοκερδώς) κηδεμόνας του σχολείου μας.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κατερίνη



Χθες το βράδυ, εντοπίστηκε ο 36χρονος στην Πιερία, να έχει στην κατοχή του κατεργασμένη κάνναβη βάρους 6,3 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών. Σε έρευνες που ακολούθησαν σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε σε Πιερία και σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης βάρους 115,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.


Το Αντάμωμα των Ηπειρωτών, Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας στο Πλατανόδασος Πιερίας.



Επίσκεψη και συνεργασία του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού με την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας.


H  χρησιμοποίηση του τουριστικού περιπτέρου στον Μακρύγιαλο, από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας για την τοποθέτηση φυλλαδίων της.

Στην συνάντηση συμμετείχε  και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών και Τουρισμού κ. Αβραμίδης Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μεταλλίδης και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της Ένωσης δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος.



Τέθηκε ως θέμα η συνεργασία του Δήμου με την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, η προβολή και ανάδειξη του Τουριστικού δυναμικού του Δήμου, η δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού (γαστρονομική ταυτότητα περιοχής, ιαματικός και θρησκευτικός τουρισμός, αρχαιολογικές ανασκαφές στο Μακρύγιαλο, κλπ)
Επίσης συζητήθηκε η  χρησιμοποίηση του τουριστικού περιπτέρου στον Μακρύγιαλο, από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας για την τοποθέτηση φυλλαδίων της, διότι η Παραλία Κατερίνης δεν διαθέτει τουριστικό περίπτερο.

Η συνάντηση έγινε σε  πολύ φιλικό κλίμα, και συμφωνήθηκε  η διαρκής συνεργασία στα θέματα που απασχολούν τον Τουρισμό.

Από πλευράς της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας παρέστησαν: ο Πρόεδρος Γιώργος Ζωγράφος, και  ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γκατζής.


                                                            Γραφείο τύπου και ενημέρωσης


ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-Αιώνιος καλπασμός του Γιώργου Λιάνη στην «ΕΚΑΒΗ». (Για τους φίλους που το ξαναζητήσαν..)


Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην «ΕΚΑΒΗ» για να παρακολουθήσει την συναυλία-αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη και την παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη, «ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ».
Μαγική βραδιά με την ορχήστρα νέων του Δίου, να ξεσηκώνει και να συγκινεί το κοινό υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκου Πατρή.
Ο Κώστας Μυστακίδης, μάγεψε με την αφήγηση του, ενώ οι τραγουδιστές Φιλιώ Σέρβου, Αλέξης Ηλιάδης και Νίκος Μπίνος ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.
Ο Περικλής Χατζηγιάννης άψογος στον ρόλο του παρουσιαστή και συντονιστή της βραδιάς, και ο Πρόεδρος του ΟΡΦΕΟ Γρηγόρης Παπαχρήστος έβαλε την υπογραφή του σε μια ακόμη υπέροχη εκδήλωση που σχεδιάστηκε με κάθε λεπτομέρεια για να προσφέρει πολιτισμό και Παιδεία στην κοινωνία της πόλης μας.

Αγώνας δρόμου προς τιμήν του Απ. Παύλου στην Ι.Μ. Κίτρους (Φωτογραφίες)




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου«Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» το απόγευμα του Σαββάτου 20 Μαΐου.
Τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης είχαν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, ο καταξιωμένος Σύλλογος Δρομέων "Ζευς" καθώς και ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού. Ωστόσο η συμμετοχή και άλλων φορέων της  Πιερίας ήταν εξίσου σημαντική. Συγκεκριμένα στην ομαλή διοργάνωση του αγώνα συμμετείχαν  το Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου, η Αρχαιολογική Υπηρεσία Πιερίας, το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης, οι Εθελοντές Ποδηλάτες Καμπάκης και Δραγούμης, το ο Φιλανθρωπικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μακρυγιάλου "Η Στέγη της Αγάπης", ο Ποντιακός Σύλλογος Μακρυγιάλου "Ο Πόντος", ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας "Οι Σταυραετοί", ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού "Νικόλαος Λούσης", ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Λιβαδίου "Άγιος Νικόλαος", ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Σφενδάμης "Η Παλιάνη", ο Αθλητικός Σύλλογος ‘’Πολεμιστές Πύδνας’’, καθώς επίσης και πλήθος εθελοντών και εθελοντριών από όλη την Πιερία που συνέβαλαν με ποικίλους τρόπους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ζήσης Ζάννας: «Η ΕΛΒΟ αιχμή της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας μας»



Κοντά στους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ Ζήσης Ζάννας την Πέμπτη 18 Ιουνίου, συνοδεύοντας τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Τόσκα που πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο χώρο του εργοστασίου.
Το πρωί της ίδιας ημέρας ο κ. Ζάννας μαζί με τον υφυπουργό παρακολούθησε  δραστηριότητες της θερινής εκπαίδευσης  σπουδαστών της  ΣΜΥ (Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών) στην 24η Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων Λιτοχώρου Πιερίας.