Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Αν δεν τολμήσεις δεν θα μάθεις ποτέ αν άξιζε ή όχι


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους...

Κλειστό αύριο Πέμπτη λόγω προγραμματισμένης ασφαλτόστρωσης τμήμα της οδού 7ης Μεραρχίας

Λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων παρεμβάσεων στην οδό 7ης Μεραρχίας (από τη διασταύρωσή της με την οδό Τσικοπούλου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Φιλώτα)...

Δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα από την εταιρεία "Παπαστράτος"

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε σήμερα, 13 Μαρτίου 2019, με εκπροσώπους της εταιρείας «Παπαστράτος» με αφορμή τη δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ανακοίνωση της ΠΓ του ΕΠΑΜ για τις δηλώσεις Κοτζιά σχετικά με την ΑΟΖ στο Αιγαίο

Με μια εντυπωσιακή δήλωσή του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο κ. Κοτζιάς ανέλαβε να νουθετήσει τον ελληνικό λαό να μην είναι «μοναχοφάης» απέναντι στην Τουρκία και να την «βάλει στο παιχνίδι» της εκμετάλλευσης του φυσικού πλούτου του Αιγαίου.

Στις 05 Μαΐου ο «4ος αγώνας δρόμου Ten - Ten Run 2019»

O Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου...

Υποχρεωτική η αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Ο ΕΦΕΤ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνουν το καταναλωτικό κοινό ότι η κείμενη εθνική νομοθεσία καθιστά υποχρεωτική την αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος στην επισήμανση των γαλακτοκομικών προϊόντων.

Συγχαρητήρια επιστολή για τους/τις συμμετέχοντες/ούσες μαθητές/ριες στην υλοποίηση του Διαγωνισμού του Προγράμματος Euroscola 2018-2019

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του 4ου ΓΕΛ Κατερίνης, του ΓΕΛ Λιτοχώρου και του ΓΕΛ Κονταριώτισσας της ΔΙΔΕ Πιερίας για την συμμετοχή τους στην υλοποίηση του προγράμματος ΕUROSCOLA 2018-2019, που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 , μετά την είδηση του θανάτου του συναδέλφου Πολιτικού Μηχανικού Λεωνίδα Τσιρόπουλου συνεδρίασαν εκτάκτως από κοινού η Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ Πιερίας και το Δ.Σ. του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν.Πιερίας και αποφάσισαν τα παρακάτω:

Στην Άνω Μηλιά και στο Ελατοχώρι επιχείρησαν τα συνεργεία αποχιονισμού

Οι χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν στις ορεινές περιοχές βρήκαν σε ετοιμότητα το μηχανισμό του Δήμου Κατερίνης και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, ενώ αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα και αποτελεσματικά, τα όποια προβλήματα προέκυψαν στο οδικό δίκτυο ευθύνης του.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ :

Μετά την εκλογική διαδικασία της 2 Μαρτίου 2019 αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας και οι αντιπρόσωποι για την Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.

Συλληπητήριο Μήνυμα

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Ν. Πιερίας εκφράζουν τη λύπη τους στην οικογένεια του εκλιπόντος Ιωάννη Κορομήλη για τον αδόκητο χαμό του.

Απογευματινή Προηγιασμένη Λειτουργία Αγίου Ιακώβου στην ενορία Αγίας Άννας

"Αιρετικά & Αυτοδιοικητικά" Στις 13:00, ο Ναούμ Ευαγγελόπουλος με τον Ηλία Χρυσικό στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 fm.

Ο Ναούμ Ευαγγελόπουλος είναι εκπαιδευτικός, αντιπρόεδρος ΔημΤΟ Κατερίνης ΝΔ, Μέλος Τομέα Παιδείας ΝΔ, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Πέλλας & υποψήφιος τοπικός Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κατερίνης.

Η ημερίδα της ΕΠΣ Πιερίας "Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"

Με ιδιαίτερη επιτυχία αλλά και εντυπωσιακή ανταπόκριση από τον κόσμο του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης Εκάβη η ημερίδα με θέμα "Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"...

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

Υπουργείο Εσωτερικών: Αυτές είναι οι ημερομηνίες που θα γίνουν οι Ευρωεκλογές, Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και των Ευρωεκλογών:

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠΜΕΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και παιδιών-ατόμων με αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) των Δήμων, και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε το Συνέδριο με τίτλο:

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

874 - Τα οστά του Αγίου Νικηφόρου ενταφιάζονται στο Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Κωνσταντινούπολη.

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΛΕΑΝΔΡΟΣ
➤ ΜΑΡΙΟΣ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τετάρτη σήμερα 13 Μαρτίου 2019