Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχές από την ΕΟΔΝΠ στον Κώστα Κουκοδήμο


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας εύχεται ολόψυχα στον συμπολίτη μας και μέλος της, Κώστα Κουκοδήμο, ταχεία ανάρρωση.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Γιώργος Βαζάκας και Κώστας Φωτιάδης, υποψήφιοι βουλευτές Πιερίας με το ΕΠΑΜ (Ενιαίο παλλαϊκό μέτωπο)


Γιώργος Βαζάκας και Κώστας Φωτιάδης, υποψήφιοι βουλευτές Πιερίας με το ΕΠΑΜ (Ενιαίο παλλαϊκό μέτωπο)

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ


Με εντολή της διοίκησης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ προχώρησε σήμερα Παρασκευή 18/9/2015 συνεπής στις υποχρεώσεις της, οι πληρωμές ποδοσφαιριστών, προπονητών, τεχνικού επιτελείου και υπαλλήλων.


                                            Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ!

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, 
ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2012 
ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 
ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2015 ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. 

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΕΝΩ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΛΙΣ ΜΥΡΙΣΤΙΚΈ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΡΑ ΜΠΗΚΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΝΙΚ.ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΝΩ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ TOY ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 

Αφιερωμένο στο Πολίτη, Ψηφοφόρο του Ν. Πιερίας και όχι μόνο. Γράφει ο Ευάγγελος Αθανασιάδης Συνταγματάρχης ε.α.



          Ο Ν. Πιερίας, πέραν όλων των άλλων, όσων γράφονται, λέγονται και ακούγονται, αποτελεί και «κλειδιά» του Εκλογικού Νόμου. Αποτελεί ένα «ρυθμιστή» και «όπλο», κάθε κόμματος, που στην εκλογική αναμέτρηση, αναδεικνύεται πρώτο.
          Για να μας γίνει κατανοητό, δεν έχουμε παρά να δούμε, το εκλογικό αποτέλεσμα τον Ιανουάριο 2015, όπου, ενώ η επιλογή των πολιτών του Ν. Πιερίας ήταν η ΝΔ, δλδ :
-        ΝΔ είχε  ποσοστό 34,07%, ψήφοι 28001 έδρες 1
-        ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό 30,01%, ψήφοι 24663 έδρες 3
το εκλογικό σύστημα, ανέδειξε ως εκπροσώπους μας στη Κυβέρνηση, αυτούς που ΔΕΝ επιλέξαμε. Δηλαδή, μας εκπροσωπούσαν 3 βουλευτές «άοπλοι», αφού δεν επιλέχτηκαν από εμάς, αλλά από το Εκλογικό Νόμο.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ


Σύσσωμο το Δ.Σ. κι εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον Βουλευτή-Ολυμπιονίκη Κώστα Κουκοδήμο. Οι ευχές και οι σκέψεις μας είναι πάντα κοντά του.
Κώστας Καρυώτης

Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

Ευχές του Δημάρχου Κατερίνης στον Κώστα Κουκοδήμο για γρήγορη ανάρρωση


Ο βουλευτής και συμπολίτης μας Κώστας Κουκοδήμος, έχει μάθει να δίνει αγώνες και να βγαίνει νικητής.
Σε αυτό το δύσκολο αγώνα του, οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι συμπαραστάτες του ώστε σύντομα να είναι κοντά μας με τη γνώριμη σε όλους μας πυγμή που τον διακρίνει.
Κώστα, καλή ανάρρωση.
Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης την 12η Σεπτεμβρίου 2015 (Πρακτικό 19ο, 5ο θέμα ημερήσιας διάταξης) και σύμφωνα με το καταστατικό του Ομίλου και τη σχετική νομοθεσία, καλούνται τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 28η  Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00΄, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Παραλία Πιερίας (τέρμα οδού Αγίου Νικολάου.)

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ευχόμαστε από καρδιάς, στον βουλευτή της Ν.Δ Κώστα Κουκοδήμο, η περιπέτεια της υγείας του να είναι περαστική, όπως επίσης ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντα που του έχει αναθέσει ο λαός της Πιερίας .

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ




 Την Κυριακή 20 του Σεπτέμβρη δίνουμε την ευκαιρία στην αριστερά να κυβερνήσει .Δίνουμε την ευκαιρία στην χώρα να  να βγει
από την κρίση,κόντρα στα σχέδια όλων αυτών που προσδοκούν την παλινόρθωση του συστήματος εξουσίας της διαπλοκής,της αδιαφάνειας
και της υποταγής. Ψηφίζουμε  ΣΥΡΙΖΑ για να οδηγήσουμε την χώρα  και το λαό στην οριστική  έξοδο από τη λιτότητα,υπέρ

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στον Κώστα Κουκοδήμο για ταχεία ανάρρωση


Εκφράζω τις θερμές μου ευχές στο βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Κουκοδήμο,  για ταχεία αποκατάσταση της υγείας του. Εύχομαι από καρδιάς περαστικά και  γρήγορα να επιστρέψει δυνατός στην οικογένεια  και στα καθήκοντά του.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου

Δήμος Κατερίνης: Δεύτερη διανομή ροδάκινων στους δικαιούχους της Κάρτας Σίτισης του Προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης



Τη δεύτερη προγραμματισμένη δωρεάν διανομή ροδάκινων στους δημότες, που είναι δικαιούχοι της Κάρτας Σίτισης του Προγράμματος Ανθρωπιστικής Κρίσης, καθώς και σε όσους έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα επισιτισμού (ΤΕΒΑ) πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Κατερίνης.

Ειδικότερα, διατέθηκαν 15 περίπου τόνοι ροδάκινων άριστης ποιότητας στους δικαιούχους, ενώ μέρος της ποσότητας θα διανεμηθεί και σε ωφελούμενους των Κοινωνικών Παντοπωλείων.  Η διανομή έγινε στο χώρο της πλατείας Ποντιακής Γενοκτονίας επί της οδού 19ης Μαΐου από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης, με την συνδρομή εθελοντών των τοπικών κοινωνικών ομάδων και οργανώσεων.

ΕΥΧΕΣ του Χάρη Τζαμακλή, υποψήφιου βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ


     Με στενούς συνεργάτες του Κώστα Κουκοδήμου επικοινώνησε ο Χάρης Τζαμακλής για να πληροφορηθεί την πορεία της υγείας του και τους μετέφερε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.


ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΔ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ


Οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μάνη, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Παπαστεργίου, Δημήτρης Μπέης και Κλεόβουλος Θεοτόκης ευχόμαστε από καρδιάς στον συνυποψήφιό μας Κώστα Κουκοδήμο, ταχεία και πλήρη ανάρρωση.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο αθλητής, ο αγωνιστής Κώστας θα γυρίσει γρήγορα κοντά μας υγιής και δυνατός.
Είμαστε στο πλευρό του ιδίου και της οικογένειας του.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.

Το Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει τη νόθα απερχόμενη διοίκηση του Ε.Κ.Κ., όσο και αν γαβγίζει για να κρύψει το νόθο συνέδριο του ΕΚ.Κ.  που αφορά στις αρχαιρεσίες της 26ης  Σεπτέμβρη για την εκλογή νέας διοίκησης. Δεν θα απαντήσουμε  στις χυδαιότητες και τις ανοησίες που λένε. Απαντάμε με στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας. Ισχυρίζεται η απερχόμενη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης ότι έγιναν όλες οι αρχαιρεσίες  νομότυπα, σε  όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και τα απαραίτητα έγγραφα είναι στο Ε.Κ.Κ.

Ευχές ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΝΕ Συριζα Πιερίας εύχεται στον βουλευτή της ΝΔ Κουκοδήμο Κ. ταχεία ανάρρωση  και   η περιπέτεια της υγείας του
να είναι σύντομα απλά μια ανάμνηση.


ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το «κλειδί» και η «πόρτα» για ενδεχόμενη Σταθερή Κυβέρνηση.



Του Ευάγγελου Αθανασιάδη 
Συνταγματάρχη ε.α. 

   Μετά από τη «πρόχειρη» προσέγγιση του Άρθρου « Η Πολυκατοικία της Δεξιάς Πλατφόρμας», ας επιχειρήσουμε στην ανάλυση όχι στον αν το «κλειδί» είναι το σωστό ή δεν είναι, αλλά τι υπάρχει πίσω από τη «πόρτα».
          Υπάρχει ένα μέρος του Εκλογικού Σώματος που :
-        Αριθμεί περί του 17% του συνόλου.
-        Αποτελούσε κάποτε, το «πυρήνα» του Εκλογικού Σώματος της ΝΔ.

Οι εξελικτικές γλωσσικές διαταραχές(B’ μέρος). Της Λογοθεραπεύτριας Ξένιας Ουσάκοβα


- Πραγματολογική Διαταραχή
            Η γλώσσα έχει τρείς διαστάσεις, τη μορφή , το περιεχόμενο και τη χρήση, οι οποίες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Η μορφή αποτελεί τα δομικά στοιχεία του γλωσσικού συστήματος (φωνολογία, μορφολογία, σύνταξη). Το περιεχόμενο αφορά τη σημασιολογία, δηλαδή τη γνώση λέξεων (ονόματα, αντικείμενα, ενέργειες) και τον τρόπο που αυτές αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. Η χρήση αφορά την πραγματολογία, δηλαδή τη χρήση της γλώσσας σε κοινωνικό πλαίσιο. Οι δυσκολίες σε αυτές τις τρείς διαστάσεις της γλώσσας αλληλοεπηρεάζονται, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας διαφέρει και αλλάζουν μορφή ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.
Τι είναι οι εξελικτικές γλωσσικές διαταραχές;

ΣΠΟΤΑΚΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΠΤΙΜΙΣΤ -  ( για παιδιά 7 – 11ετων)

 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΣΑΒΒΑΤΟ/KYΡΙΑΚΗ 1ο Group 10:00 – 12:00     2ο Group 12:00 –14:00

  ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΠΤΙΜΙΣΤ - LASER

 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15:00 – 19:00

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ   14:00 – 18:00

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ


Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εύχεται ολόψυχα στο βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο ταχεία ανάρρωση. Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας είναι πάντα κοντά σου. Με το καλό Κώστα να επιστρέψεις υγιής κοντά μας.      

            Γραφείο Τύπου κι Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ