Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ


Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου  πραγματοποιήθηκαν  στη Θεσσαλονίκη οι ετήσιοι διεθνείς αγώνες κωπηλασίας «27η ΡΕΓΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» με διοργανωτές το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 183 πληρωμάτων από  Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και FYROΜ.

Η… ομάδα Σκύλων της Ελληνικής Αστυνομίας! (Φώτο-Βίντεο)


Η Ομάδα Αστυνομικών Σκύλων ιδρύθηκε το 1986 με 6 σκύλους ναρκωτικών και έδρα την Αθήνα. Σήμερα η Υπηρεσία αριθμεί 188 αστυνομικούς σκύλους, με ράτσες όπως Γερμανικά ποιμενικά, retriever Golden ή Labrador και Μαλινουά (Βέλγικα Ποιμενικά). Εδρεύει στην Αθήνα, όπου κατανέμονται 71 σκύλοι, ενώ άλλοι 25 υπηρετούν στη Θεσσαλονίκη και οι υπόλοιποι στις πρωτεύουσες νομών ανά την Ελλάδα σε διάφορες Αστυνομικές Διευθύνσεις.


Τι σε κάνει να διαφέρεις από αυτό που κατηγορείς; Τελικά ποιος είναι ο φασίστας...


Όταν πας και γράφεις αυτά που γράφεις σε ένα τοίχο δημοτικού σχολείου από το οποίο περνάνε καθημερινά εκατοντάδες μικρά παιδάκια, και μάλιστα με τέτοιες εκφράσεις, τότε δεν δικαιούσαι να μιλάς για ρατσισμό και φασισμό.
Χάνεις το δίκαιο σου, αν έχεις, και γίνεσαι το ίδιο με αυτούς που κατηγορείς…
Φιλικά, από την «ΑΛΗΘΕΙΑ».
*(Ο βανδαλισμός αυτός (γιατί περί βανδαλισμού πρόκειται) έγινε σε κεντρικό δημοτικό σχολείο της πόλης μας, και σχεδόν σε όλους τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου...)


Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2015 στην κεντρική πλατεία Κατερίνης, σήμερα το πρωί. Αύριο στην Αγαθούπολη Πιερίας.




Μαθήματα σκάκι στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, από τον Σύλλογο Γονέων και τον Δημήτρη Γκούτζιο!


ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ