Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Τώρα το Άγιο Φως στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Κατερίνη.

Τώρα το Άγιο Φως στην εκκλησία του Άγιου Θεράποντα στην Κατερίνη

Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση από τον "Ποσειδών" κολύμβηση και από τους "Pirates".

Η Εθελοντική Ομάδα Δράση νομού Πιερίας σας εύχεται ολόψυχα Καλή Ανάσταση!

Περιμένοντας το Άγιο Φως.

Πλήθος κόσμου αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο Μακεδονία στην Θεσσαλονίκη όπου πολλοί συμπολίτες μας περιμένουν να παραλάβουν το Άγιο Φως και να το μεταφέρουν στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.


ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΒΑΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 2018


† Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Ο Σ 
Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης καί Πλαταμῶνος 
πρός τόν εὐσεβῆ λαό τῆς Πιερίας 


Ἀγαπητοί μου Ἀδελφοί,

Μέσα σέ ἀτμόσφαιρα πνευματικῆς ἀνατάσεως, χαρᾶς καί πανηγύρεως ἀξιωνόμαστε καί φέτος νά ἑορτάσουμε τήν Ἀνάσταση τοῦ Κυρίου μας, καί νά ἐπαναλάβουμε τόν νικητήριο παιᾶνα «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ».

Ότι και να μας κάνετε, εμείς δεν θα αντιδράσουμε...


Αλήθεια γιατί δεν καταρρίψαμε το μη επανδρωμένο αεροσκάφος των Τούρκων;

Αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο παραβίασε το ελληνικό FIR στη Ρόδο και εμείς απλά στείλαμε δυο f-16 για να το... αναχαιτίσουμε!

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συμμετέχουν στις εκδηλώσεις προώθησης του γυναικείου ποδοσφαίρου - Κάλεσμα δύο αθλητριών στο final for προεπιλογής για την Εθνική ομάδα Κορασίδων (Κ17)

Οι Πιερίδες Μούσες, ομάδα που καταγράφεται στις πρώτες που ξεκίνησαν και διέδωσαν το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, συμμετέχει στις εκδηλώσεις της ΕΠΟ, 11 με 14 Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, που σκοπό έχει την προβολή και διάδοση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Σύλληψη για κλοπή στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (6 Απριλίου 2018) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 35χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν...

Η Μεγάλη Παρασκευή στον Κολινδρό Πιερίας

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη και τη συμμετοχή πλήθος κόσμου, Κολινδρινών από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και επισκεπτών από άλλες περιοχές, έγινε η Περιφορά των Επιταφίων των δύο ενοριών του Κολινδρού.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Θείας Αναλήψεως και αμέσως μετά στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα, που έχει ήδη τοποθετηθεί στη νέα πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη), θα γίνει φέτος η τελετή για τη χαρμόσυνη βραδιά της Ανάστασης του Κυρίου.

Εκοιμήθη η Ολυμπία Τσιγκαροπούλου, μητέρα τού ήρωα στα γεγονότα τού 1974.

Αναχώρησε για την αιωνιότητα η Ολυμπία Τσιγκαροπούλου, μητέρα τού Νικόλαου Τσιγκαρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην Κύπρο, το 1974, κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής.

Φύτεψε τη λύση... Ποια από τις δυο πλευρές της εικόνας προτιμάς;

Μάθε να φυτεύεις, να τσαπίζεις, να ποτίζεις και να παράγεις φρέσκια, καθαρή τροφή εποχής, χωρίς χημικά που δηλητηριάζουν την υγεία μας και το περιβάλλον.
Στήριξε τους παραγωγούς που καλλιεργούν την τροφή μας με σεβασμό προς το περιβάλλον & την υγεία μας, μοιράσου μαζί τους τις ανάγκες σου και με αυτόν τον τρόπο ξαναπάρε τον έλεγχο της διατροφής σου.


Όλες οι πίστεις είναι ψεύτικες… μόνη η πίστις των Ορθοδόξων είναι καλή και αγία

*Του Δημήτρη Νατσιού.

«Χριστὸς Ανέστη αληθώς
και δίδαξε τσ' ανθρώπους
πως ζουν εφήμερες χαρὲς
σε δανεισμένους τόπους»


ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΠΟΤ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Οι εκπρόσωποι του "ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ο προπονητής κ. Κωνσταντινίδης Γεώργιος και ο εκπρόσωπος Σεϊτανίδης Θεόδωρος, πρόσφεραν μαζί με τις ευχές τους για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ την αγάπη τους και πασχαλινά δώρα στους φιλοξενούμενους στο γηροκομείο Κατερίνης.

Η Εβδομάδα της Θυσίας και της Ταπείνωσης

Μεγάλη Εβδομάδα. Μεγάλα γεγονότα. Διδασκαλία, Παραβολές, Θαύματα, Πάθη, Σταύρωση, Θάνατος, Ανάσταση.

Είμαστε άραγε ξύπνιοι για να συμμετάσχουμε σε αυτά τα γεγονότα; Καθώς έρχεται ο Νυμφίος, είμαστε άξιοι του για να μην πιαστούμε στον ύπνο και βρεθούμε έξω από την βασιλεία του; Έχουμε καθαρίσει την καρδιά μας για να αγαπήσουμε τον Θεό και τον πλησίον μας;

ΕΑΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. «Βούλιαξε» το κολυμβητήριο Κατερίνης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εαρινή ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών που διοργάνωσαν ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ και ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με τη συμμετοχή του συλλόγου ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, συμμετείχαν 220 νεαροί κολυμβητές και κολυμβήτριες που απέσπασαν το χειροκρότημα των θεατών που πλημμύρισαν τις κερκίδες του Δημοτικού κολυμβητηρίου Κατερίνης.


Ευχές και δώρα για το Πάσχα μοίρασε η Τροχαία Κατερίνης στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

Μια ωραία έκπληξη από την Τροχαία Κατερίνης και την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών, Προσδοκώ την Ανάσταση της Πατρίδος μου...

Επίκαιρη και επιτακτική όσο ποτέ είναι σήμερα η ανάγκη ανάστασης της πατρίδας μας για να μπορέσει να ξεπεράσει τα προβλήματα και τις δυσκολίες που το υπάρχων πολιτικό σύστημα φόρτωσε στις πλάτες του ελληνικού λαού.


Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας ΟΛΥΜΠΟΣ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

38η ημέρα αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Μεγάλο Σάββατο στα τουρκικά κελιά.. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

451 - Ο Αττίλας καταλαμβάνει την πόλη Μετς και επιτίθεται σε άλλες πόλεις της Γαλατίας. 

Μεγάλο Σάββατο - Η ταφή του Κυρίου


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Μεγάλο Σάββατο σήμερα, 7 Απριλίου 2018