Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης – Σταθμός. (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την εκδήλωση με τίτλο «Φύσηξε Νοτιάς και μύρισε Πολίτικη Κουζίνα», που συνδιοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και ώρα 21.00 στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο του πάρκου της Κατερίνης.

ΒΙΝΤΕΟ - "Μακεδονία Ξακουστή"- Σύλλογος Αηδημητρινών Κατερίνης και Ένωση Ποντίων Πιερίας - 3 ΒΙΝΤΕΟ. (Από την εκδήλωση για τους 25.000 νεκρούς Μακεδόνες της Μάχης της Πύδνας)


Προφητικός... (Γεώργιος Ε. Τάτσιος - Πρ. πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων) Κατερίνη Ιανουάριος 2018


Έκλεψαν καλώδια από σιδηροδρομικές γραμμές, μηχανήματα και εργαλεία από αποθήκη

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και δύο ανήλικων ημεδαπών...

Ηγέτες ή ατάλαντοι κυνικοί επιβήτορες θώκων Εξουσίας;

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος


Το θέμα Ηγεσίας-Εξουσίας έκανε δραματικά επίκαιρο η λαίλαπα της πανδημίας covid-19 που ταλανίζει ολάκερη την ανθρωπότητα από τον Φεβρουάριο του 2020 καθώς «ξεσκέπασε» γύμνιες σε επίπεδα Συστημάτων Υγείας και κοινωνικό-οικονομικό-πολιτικών δραστηριοτήτων διεθνώς και στα λάθη και τις ολιγωρίες τόσο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας όσο και Ηγετών χωρών-μελών του ΟΗΕ στη έγκαιρη λήψη αποφάσεων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 102η ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας τιμώντας την 102η επέτειο Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, σας προσκαλεί την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 και ώρα: 19.00 στη διαδικτυακή εκδήλωση με καλεσμένο ομιλητή τον Καθηγητή κ. Νίκο Λυγερό με θέμα: "Η Αναγνώριση της Γενοκτονίας ως Αγώνας της Ανθρωπότητας".

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - Το ΥΠΠΟ ανακάλεσε την έγκριση...ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!

Σε λιγότερες από 24 ώρες από τη στιγμή που ήρθε στη δημοσιότητα το ΑΤΟΠΗΜΑ του Υπουργείου Πολιτισμού, εκδόθηκε η ανάκληση της έγκρισης του αυτονομιστικού φορέα από την Αριδαία.

Ένα self test την εβδομάδα από τη Δευτέρα 17/5 στα σχολεία από δύο που απαιτούνταν μέχρι σήμερα

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής των Ειδικών, αποφασίζονται τα εξής:

ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΙΟΥ

Α.Σ. ΠΑΟΚ - ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο το νεοσύστατο τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ της Κατερίνης.

Ματαιώνεται ο 6ος αγώνας δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»

Την ματαίωση του προγραμματισμένου για το απόγευμα του Σαββάτου 19 Ιουνίου 2021, 6ου Αγώνα Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», γνωστοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

H 13η Μαΐου είναι η 133η ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (134η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 232 ημέρες.

Γιορτάζουν σήμερα:

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα στην Κατερίνη, ενώ παραμένουν οι αέρηδες και η ηλιοφάνεια.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 13 Μαΐου 2021