Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΑΕ Πυλαίας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 68-53

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 68-53 από την Πυλαία, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πυλαίας, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Ηρακλής-Εδεσσαϊκός 3-1.


Πανηγύρισαν όλοι μαζί! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Τελευταία αγωνιστική στην Γ΄ Εθνική για την ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή και γιορτάστηκε από τον κόσμο η κατάκτηση της πρώτης θέσης και του τίτλου. Αλλά ο κόσμος του Ηρακλή πανηγύρισε σήμερα και για άλλους δυο λόγους.

ΒΙΝΤΕΟ - Οι πρωταθλήτριες και οι πρωταθλητές στο Καυτανζόγλειο

Στο Καυτανζόγλειο στάδιο βρέθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες των γυναικών στο μπάσκετ (ανέβηκαν στην Α' κατηγορία) και η ομάδα βόλεϊ εφήβων του Ηρακλή (κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα) όπου και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Ηρακλής - Εδεσσαϊκός : 3 - 1

Νίκησε ο Ηρακλής τον Εδεσσαϊκό για την τελευταία αγωνιστική  του δεύτερου ομίλου της Γ Εθνικής ποδοσφαίρου. Αργότερα στην ΑΛΗΘΕΙΑ πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο .


Κυριακή Βαΐων στην Κατερίνη

Την Κυριακή των Βαΐων 1 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Συνήλθε σε σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Η κατανομή των αξιωμάτων:

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στην Κατερίνη

Συνελλήφθη σήμερα (1-4-2018) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 22χρονος υπήκοος Αλβανίας,

Aπόλλων Ράχης-Πίνδος Άνω Αγιάννη 0-1 26η Β' Πιερίας ΗD - Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Ανακοίνωση για την δίκη των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών

Χαιρετίζουμε την αγωνιστική και περήφανη στάση των 8 Θεσσαλονικέων αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, οι οποίοι απαλλάχθηκαν όλων των κατηγοριών που τους είχαν απαγγελθεί κατά τη χθεσινή (Παρασκευή 30/3/2018) πολύωρη δίκη τους στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Τη 2η Γιορτή Αγάπης-Πάσχα οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης με σκοπό να συγκεντρώσει τρόφιμα - Γιορτή Προσφοράς και Αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε με επιστολή του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης σημειώνοντας πως η δράση της ΔΗΜ.Τ.Ο Κατερίνης αποτελεί μια πραγματικά εξαιρετική πρωτοβουλία που συμβάλλει στις προσπαθείς της Ν.Δ. για την αποκατάσταση και διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής

Ήταν όλη η πόλη εκεί... (ΦΩΤΟ)

74η αγορά "Χωρίς Μεσάζοντες" με πατάτες Νευροκοπίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο πάρκινγκ των δικαστηρίων στην Κατερίνη. Μαζί με την προηγούμενη διανομή, 61 τόνοι πατάτες συνολικά διατέθηκαν στους καταναλωτές!

Ευχές από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΓΣ Ιωάννινων 61-73

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 61-73 από τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης Θεσσαλονίκης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Β’ φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

32 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση;

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

286 – Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός ανακηρύσσει τον Μαξιμιανό συναυτοκράτορα με το βαθμό του Αυγούστου και του δίνει τον έλεγχο των δυτικών επαρχιών της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Γιορτάζουν σήμερα:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ
ΒΑΪΟΣ-ΒΑΓΙΑ
ΔΑΦΝΗ

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 1 Απριλίου 2018