Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

"Πως να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας 3 - Ο κρυμμένος κόσμος". Σύντομα στου κινηματογράφους για τους μικρούς μας φίλους.

"Πόσο λυπάμαι..."

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2017-18


Λαμπρή υποδοχή Εικόνας του Αγίου Παϊσίου στην Νέα Έφεσο Πιερίας

Με επισημότητα και θρησκευτική κατάνυξη έγινε η υποδοχή της εικόνας του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, το Σάββατο 16 Ιουνίου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Νέα Έφεσο Πιερίας, παρουσία του Ιερού Κλήρου και του χριστεπώνυμου πληρώματος της Πιερίας.

Αριστούχοι 2ου ΓΕΛ Κατερίνης

«Παράβαση της εβδομάδας»

Συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων. Την εβδομάδα 11 - 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 15.885 οχήματα, “δίνοντας προτεραιότητα” στην οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Κάνε τώρα και εσύ τη δική σου ομάδα και δήλωσε συμμετοχή στο 2ο Τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 που θα διεξαχθεί στο Αιγίνιο

Η φετινή διοργάνωση έρχεται πλήρως ανανεωμένη καθώς θα διεξαχθεί στα πρότυπα μεγάλων διοργανώσεων. Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν 16 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν με κλήρωση σε 4 ομίλους απ' όπου θα προκύψουν μετά από τρεις ημέρες αγώνων, οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ

"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ενημερώνει, ότι αύριο ημέρα Τετάρτη 20 Ιουνίου θα υπάρχει διακοπή νερού από τις 8:00 π.μ. το πρωί μέχρι τις 15:00 μ.μ το μεσημέρι, σε όλη την...

Μονόπρακτα του Τσέχωφ παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ

Έρχονται... "Λευκές Νύχτες" στην Κατερίνη. Για... "Λευκές Ημέρες" στις ζωές μας θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά.


Τι είναι οι "Λευκές Νύχτες"; Στην ουσία είναι η παράταση του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων έως τα μεσάνυχτα ή και λίγο περισσότερο σε συνδυασμό με διάφορες εκδηλώσεις όπως συναυλίες και happenings, προσφορές, με σκοπό την προσέλκυση μεγαλύτερου αγοραστικού κοινού και τόνωση της αγοράς.

"OPENMALL" (Ανοιχτά Εμπορικά Κέντρα) και στην Κατερίνη.


Ξεκινάει από ότι φαίνεται και στην Κατερίνη το πρόγραμμα "OPENMALL" (Ανοιχτά Εμπορικά Κέντρα).
To ανήγγειλε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

111 ημέρες αιχμαλωσίας Ελλήνων στρατιωτικών στις τουρκικές φυλακές. Πότε επιτέλους θα αντιδράσει η ελληνική κυβέρνηση; Σκέφτηκε κανείς τις μάνες αυτών των δυο παιδιών...

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1269 - Ο βασιλιάς Λουδοβίκος Θ΄ της Γαλλίας εκδίδει διαταγή, σύμφωνα με την οποία όλοι οι Εβραίοι υποχρεώνονται να φέρουν ειδικό κίτρινο σήμα.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 19 Ιουνίου 2018