Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Έρχονται... "Λευκές Νύχτες" στην Κατερίνη. Για... "Λευκές Ημέρες" στις ζωές μας θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά.


Τι είναι οι "Λευκές Νύχτες"; Στην ουσία είναι η παράταση του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων έως τα μεσάνυχτα ή και λίγο περισσότερο σε συνδυασμό με διάφορες εκδηλώσεις όπως συναυλίες και happenings, προσφορές, με σκοπό την προσέλκυση μεγαλύτερου αγοραστικού κοινού και τόνωση της αγοράς.



Δυστυχώς, μέτρα όπως οι "Λευκές Νύχτες" ή ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές δεν αντιμετωπίζουν στην ρίζα του το πρόβλημα.

Και το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα για να αγοράσει προϊόντα και όχι έλλειψη χρόνου...

Ας δούνε λοιπόν πρώτα οι αρμόδιοι (και αναφερόμαστε στην κεντρική εξουσία και όχι στους Δήμους και τους Εμπορικούς Συλλόγους) πως θα βελτιώσει το εισόδημα των πολιτών, πως θα μειώσει την φορολογία και μετά ας κάνουν όσες "Λευκές Νύχτες" θέλουν...



Το δελτίο τύπου:


ΚΑΤΕΡΙΝΗ - «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ



Συζητήθηκε και η διοργάνωση στις 13 Ιουλίου με την συνεργασία του Δήμου Κατερίνης, του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Εμπορικού Συλλόγου «της 1ης Λευκής Νύχτας», μίας διοργάνωσης στη διάρκεια της οποίας, οι καταναλωτές έως αργά το βράδυ, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε προνομιακές τιμές και παράλληλα να διασκεδάσουν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, με μουσικά κ.α. events που προγραμματίζονται.

ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

«Η κοινή προώθηση ενεργειών, η άμεση υλοποίηση προτάσεων και ιδεών που θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση του τουριστικού πλεονεκτήματος της Κατερίνης και στην τόνωση της αγοράς της και του επιχειρείν, μας βρίσκουν διαχρονικά άμεσους αρωγούς και συμπαραστάτες» τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Όπως επισήμανε σχετικά, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κώστας Ρέχας: «Μέσα από συντονισμένες ενέργειες και με την ουσιαστική συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης στοχεύουμε στην τόνωση της τοπικής μας αγοράς, στη δημιουργία ενός ενιαίου εμπορικού κέντρου με πολλαπλές δυνατότητες. Πιο συγκεκριμένα, στην αναβάθμισή της ως έναν ελκυστικό προορισμό για αγορές, ψυχαγωγία, καθώς και ως χώρο φιλοξενίας πολιτιστικών events».