Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Η αιμοδοσία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 από τις 09.00΄ μέχρι τις 13.00΄ θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο.

Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: "Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου πήγε στην πλατεία Ελευθερίας όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι διαδηλωτές για την Μακεδονία και τους απεύθυνε χαιρετισμό.
Δείτε τι είπε ο κ. Χιονίδης για την Μακεδονία, την "Συμφωνία των Πρεσπών", τα επεισόδια στην Κατερίνη, τους συλληφθέντες  κ.α.

ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρύσιου – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 71-52

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 71-52 από την Αναγέννηση Νέου Ρύσιου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νέου Ρύσιου, σε αγώνα για τη 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

"Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος; Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει!" Ο θρύλος της αδερφής του Μ. Αλέξανδρου, της Γοργόνας.


Όταν ο Μέγα Αλέξανδρος είχε κατακτήσει τον κόσμο, ρώτησε τους συμβούλους του: " Πως μπορώ να ζήσω πολλά χρόνια, πως μπορώ να γίνω για πάντα νέος;"

- Μόνο αν πιεις το Αθάνατο Νερό. Του απάντησαν εκείνοι.

Οι νέοι της Κατερίνης πρώτοι στον αγώνα για την Μακεδονία! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών 64-80

Ο Πιερικός Αρχέλαος ηττήθηκε με 64-80 από τους Ίκαρους Γιαννιτσών, στο κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η "Συμφωνία των Πρεσπών" είναι χειρότερη από λάθος, είναι έγκλημα !!!

Του Ηλία Χρυσικού *
Δυστυχώς, η παράδοση της Μακεδονίας, είναι δύσκολο να αφομοιωθεί από τους Έλληνες.

Ο κολυμβητικός σύλλογος "Ποσειδών Κατερίνης" πραγματοποίησε τον ετήσιο αγιασμό του και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. (ΦΩΤΟ)

Ο κολυμβητικός σύλλογος "Ποσειδών Κατερίνης" πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο κολυμβητήριο Κατερίνης τον ετήσιο αγιασμό του και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Eυχαριστήριο Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου και τη βιβλιοθηκονόμο κα. Κατερίνα Μυλωνίδου για την επαναλαμβανόμενη ευγενική προσφορά τους σε ανακυκλώσιμα καπάκια.

Η Ελληνική Οικογένεια και το Δημογραφικό Πρόβλημα

Τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές οικογένειες κάνουν λιγότερα παιδιά, και τα κάνουν πιο αργά. Ποια είναι τα αίτια του φαινομένου και ποιες οι συνέπειες; Πώς μπορεί να σχεδιαστεί μια νέα οικογενειακή πολιτική για την Ελλάδα;

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η ετήσια απολογιστική συνέλευση των μελών του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.)

Δελτία τύπου της Αντικαπνιστικής Κίνησης Κατερίνης για την Προστασία από το Παθητικό Κάπνισμα.

Εκπρόσωποι της Κίνησής μας, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Κατερίνης κ. Μπατάλα και συζήτησαν το θέμα της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

1377 - Χιλιάδες κάτοικοι της ιταλικής πόλης Τσεζένα σκοτώνονται από τους κοντοτιέρους (παπικές ένοπλες δυνάμεις).

Γιορτάζουν σήμερα:

➤ ΣΥΜΕΩΝ
➤ ΣΤΑΜΑΤΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΙΑ)

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ - Οι ομιλίες των διοργανωτών του συλλαλητηρίου της Κατερίνης για την Μακεδονία.