Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ο κολυμβητικός σύλλογος "Ποσειδών Κατερίνης" πραγματοποίησε τον ετήσιο αγιασμό του και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. (ΦΩΤΟ)

Ο κολυμβητικός σύλλογος "Ποσειδών Κατερίνης" πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο κολυμβητήριο Κατερίνης τον ετήσιο αγιασμό του και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Με την ελληνική σημαία και το σύμβολο της Μακεδονίας μας να "σκεπάζουν" το τραπέζι για τον αγιασμό και με την παρουσία αθλητών-τριών και γονέων έλαβε χώρα ο ετήσιος αγιασμός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι γυμναστές-προπονητές του "Ποσειδών" ενώ χαιρετισμό απεύθυνε στους γονείς και τα παιδιά ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης.

Τρία τυχερά παιδιά που κέρδισαν αντίστοιχα τα φλουριά που υπήρχαν στα πρωτοχρονιάτικα τσουρεκάκια έλαβαν από μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από το κατάστημα αθλητικών ειδών "Συμεωνίδης Megastore".


O "Ποσειδών Κατερίνης" ευχαριστεί ιδιαίτερα τον βασικό χορηγό "Συμεωνίδης Megastore" για την προσφορά του, όπως επίσης ευχαριστίες προς τον κ. Θανάση Κορδονούλη (Δασικά προϊόντα- καυσόξυλα-κάρβουνα) και το κατάστημα αθλητικών ειδών "Ζιώγας" για τις προσφορές τους!