Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ψήφισμα διαμαρτυρίας και έντονες αντιδράσεις των Σχολών (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) και Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για τα προγράμματα άθλησης για όλους

«Εκπαιδευτή» θέλει να βάλει η κυβέρνηση σε διάφορα προγράμματα άθλησης κοινού, προκαλώντας τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των Σχολών (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) και Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Την Κυριακή, 21η Νοεμβρίου 2021, θα εορτασθεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη τη χώρα, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

"Αυτοκινητοπορεία ελευθερίας" από τους υγειονομικούς της Πιερίας στις 20/11/2021

Αυτοκινητοπορεία θα πραγματοποιηθεί στις 20/11/2021 και ώρα 10:30 π.μ. από τους υγειονομικούς σε αναστολή εργασίας καθώς και άλλων επαγγελματικών κλάδων κυρίως του Ν. Πιερίας και άλλων νομών οι οποίοι θα στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Σήμερα, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες της εστίασης απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας αναγκαστήκαμε να αποφασίσουμε το οδυνηρό κλείσιμο των επιχειρήσεών μας...

Τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός 2022 Δήμου Κατερίνης - Εγκώμια από την διοίκηση, αντιδράσεις από την αντιπολίτευση...

Η διοίκηση του Δήμου Κατερίνης πέρασε όπως ήταν αναμενόμενο το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό για το 2022 και όπως ήταν και αυτό αναμενόμενο η αντιπολίτευση (εκτός από κάποιους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους), καταψήφισε.

Έκλεισαν τις πόρτες τους στην κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζική είναι η συμμετοχή του κλάδου της εστίασης στην Κατερίνη, στο 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων ως απάντηση στα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Συστάσεις της ΕΕΤΤ προς καταναλωτές, εταιρίες ταχυμεταφορών και e-shops εν όψει των εκπτωτικών ημερών και της εορταστικής περιόδου

Συστάσεις της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), προς τους καταναλωτές, τις εταιρίες ταχυμεταφορών και τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου εν όψει της φετινής εορταστικής περιόδου και των επερχόμενων εκπτωτικών ημερών (Black Friday, Cyber Monday)

Τα σημαντικότερα γεγονότα σαν σήμερα

Η 16η Νοεμβρίου είναι η 320ή ημέρα του έτους κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο (321η σε δίσεκτα έτη). Υπολείπονται 45 ημέρες.

Ο καιρός σήμερα στην Κατερίνη

Άστατος προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στην πόλη της Κατερίνης.

Γιορτάζουν σήμερα:

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία-Μακεδονία. Τρίτη σήμερα 16 Νοεμβρίου 2021